Caner Turp'tan boşanan Gizem Güven yepyeni bir hayata başladı!

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinde Ceren karakterini oynayan Gizem Güven , geçtiğimiz günlerde 18 ay önce nikah masasına oturduğu futbolcu eşi Caner Turp ile boşandı. Boşanma akabinde Turp ile olan tüm fotoğraflarını silip takipten çıkması hayranlarının dikkatinden kaçmamıştı. Güven'den yeni bir hamle geldi. Ailesinin yanında bir süre kalan oyuncu, yeni bir yaşam kurdu.

28 yaşındaki Gizem Güven, boşandıktan sonra eşyalarını toplayıp aile evinde dönmüştü. Caner Turp'u tamamen hayatından çıkartan Güven, bir süre arkadaşlarıyla ülke içinde ve dışında geziler gerçekleştirdi. Boşanma üzüntüsünü atan Güven, daha sonra radikal bir karar aldı. İstanbul'a dönen Güven, yeni bir daire satın alarak hayatında sıfırdan başladı. Sosyal medyadan çektiği videolarla ve reklam anlaşmalarıyla yüksek gelire sahip Güven, Anadolu Yakası'nda yer alan bir rezidanstan ev aldığı iddia edildi. Yeni hayatı için kesenin ağzını açtı. Dairesini 2 milyon TL'ye alan oyuncu, Turp'la olan tüm ilişkisini noktalamış oldu.

gizem güvenden yeni hamle

gizem güvenden yeni hamle

TEK KALEMDE SİLDİ!

"Sihirli Annem" dizisinde oynadığı "Ceren" karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Gizem Güven, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla hayranlarını üzdü. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Güven, 2020 yılında nikah masasına oturduğu eşi Caner Turp ile ayrılık kararı aldığını duyurdu.

Sihirli AnnemİLİŞKİLİ HABERSihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven kimdir?

BOŞANMA KARARI!

17 ay önce görkemli bir düğünle 10 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran ünlü çiftin ayrılık haberi Güven'in hayranlarını üzdü. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bir süredir evliliğimizle ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarını çözüme ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşup anlaşarak, saygı çerçevesi içinde ayrılık kararı aldığımızı sizlerle paylaşmayı uygun gördük. Evliliğimizi bitirmiş olsak da, geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır. Dolayısıyla bizler ve ailelerimiz bu zorlu süreci atlatırken, konu ile alakalı olarak hassasiyetlerinizi rica ediyor ve gizliliğimize saygı göstermenizi bekliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

Ünlü oyuncunun hayranları "Barışma olur mu?" soruları sorarken ünlü oyuncudan beklenmedik bir hamle geldi. Boşanma haberini takipçileriyle paylaşan Gizem Güven, son olarak eşiyle sosyal medya hesabındaki tüm fotoğrafları kaldırdı. Oyuncunun bu hamlesi "geri dönüş yok" yorumlarına sebep oldu.

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

salih gümüş 2 yıl önce

bunların evlilik diye bir dertleri yok. bizde bu heyecanı yaşayalım diye evleniyorlar. topluma kötü örnek oluyorlar. zaten bunları belirli çevreler kullanıyorlar.

Toplam 4 beğeni