Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer bir ilki yaptı! Hamileliğini fırsata çevirdi

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve stil danışmanı Başak Dizer bugünlerde bebek heyecanı yaşıyor. Oğlu Efe'yi kucaklarına almak için gün sayan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer doğumunu beklerken boş durmadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer, 6 yıl önce birlikteliklerini nikah masasına taşımıştı. Ünlü çiftten geçtiğimiz aylarda müjdeli haber geldi, Tatlıtuğ ailesinin bir erkek bebek beklediği öğrenildi. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer, oğlu Kurt Efe’nin doğumunu beklerken boş durmadı.

Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Başak Dizer’i kaleme aldı.

İşte o yazı…

Oğulları Kurt Efe'yi dünyaya getirmek için gün sayan Başak Hanım, bu arada boş durmuyormuş. İşine devam etmekle kalmayan Başak Hanım, bir de yeni bir işe girişmiş. Ortağı Deniz Marşan ile birlikte, kendileri gibi stil danışmanı olan Layza Akdilek'i de aralarına alıp yeni bir iş kurmuşlar. Hem de Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir iş… Üç ortak, kadınların en büyük derdi olan 'bugün ne giyeceğim' sorununu kökünden çözüyormuş.

 

Online ortamda kadınlar, nereye, niçin gideceklerini söylüyormuş. Onlar da tepeden tırnağa kombin oluşturup, satın alıp, evlerine kadar gönderiyormuş. Özellikle şıklığına düşkün kadınlar, bu işi çok sevmiş. O yüzden de Hem Başak Hanım hem de ortakları harıl harıl çalışıyormuş.

başak dizer yeni işi

başak dizer yeni işi

Dizer, sosyal medya hesabından karnı burnunda verdiği bir pozu Instagram hesabında yayınladı. 

başak dizer karnı burnunda poz

başak dizer karnı burnunda poz

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşım, kısa sürede gündem oldu.

Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in bebeklerinin doğum tarihi belli oldu.

DOĞUM TARİHİ BELLİ OLDU

Sabahın haberine göre, Başak Hanım'ın doktorunun, doğum için gün verdiği ve nisan başında çocuğunu kucağına alabileceği şeklinde. Ayrıca Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer,  erkek bebeğini normal doğumla dünyaya getireceği öğrenildi. Dizer, bebeğini İstanbul'da özel bir hastanede doğuracağı biliniyor. 

DOĞMAMIŞ BEBEĞE REKLAM

Başak Dizer'in, bebeğiyle reklam filmlerinde rol alması için bir mobilya firmasından teklif aldığı iddia edilmişti. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak DizerİLİŞKİLİ HABERKıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'e şaşırtan reklam teklifi! Doğmamış bebeğe reklam biçtiler!

Şimdilerde yaklaşık 6 aylık hamile olan Başak Dizer'den karnı burnunda yeni poz geldi.

başak dizer bebek fotoğrafı

başak dizer bebek fotoğrafı

Annelik heyecanı yaşayan Dizer, tatilden fotoğrafları Instagram'dan paylaştı. Önceki gün beyaz paltosu, siyah taytı ve siyah botlarıyla objektif karşısına geçen Başak Dizer'in karnının iyice belirginleştiği görüldü. Dizer'in, "Dağlar dağlar..." notunu düştüğü gönderisine takipçilerinden beğeni ve nazar boncuğu emojisi yağdı.

Saçlarını da değiştirdiği görülen Başak Dizer'e takipçilerinden beğeni yağdı. Büyüyen karnıyla dikkat çeken Dizer için "Hamilelik yakışmış" yorumu yapıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz kasım ayında Beyoğlu'nda yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere yansımıştı. Heyecanı ve mutluluğu her halinden belli olan oyuncu, bebekle ilgili ilk kez konuşmuştu.

EDHO'nun yıldızı Tevfik Erman Kutlu Alparslan: Büyük Selçuklu'nun kadrosuna dahil oldu!

İLİŞKİLİ HABER

EDHO'nun yıldızı Tevfik Erman Kutlu Alparslan: Büyük Selçuklu'nun kadrosuna dahil oldu!
Sultana Tafadar Kraliçe II. Elizabeth'in ilk başörtülü danışmanı oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Sultana Tafadar Kraliçe II. Elizabeth'in ilk başörtülü danışmanı oldu!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Sivaslı 2 yıl önce

Ne kadar önemli yaa,beraberliden hamile kalmış,aaa ne kadar şaşılacak şey,Bir süre sonra sıkılıp başka aşklara yelken açarlar.ne fakr ederki.ama çocugun kimden olduğu belli canımm.Allah sizleri ıslah etsin bu milletin kötü ve iğrenç örnekleri.

Toplam 4 beğeni