Pelin Karahan'ın tatlı sevdası! Diyetisyeni çok kızacak

Son olarak 'Kıbrıs: Zafere Doğru' dizisi ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Pelin Karahan, sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanıyor. Genellikle ailesiyle ve özel yaşantısı ile samimi paylaşımlarda bulunan Karahan'ın son paylaşımı dikkat çekti.

Bir dönemin en çok izlenen gençlik dizilerinden biri olan 'Kavak Yelleri' ile ünlülük hayatına adım atan Pelin Karahan, son olarak 'Kıbrıs: Zafere Doğru' dizisi ile seyirci karşısına çıkmıştı.

'Muhteşem Yüzyıl'daki Mihrimah Sultan karakteri ile Türkiye sınırlarını da aşarak dünyanın belli bölgelerinde de ünlenen Karahan, 2014 yılında evlendiği Bedri Güntay ile mutlu bir evlilik hayatı sürdürüyor. Zamanının çoğunu eşi ve oğulları ile geçiren Karahan, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor. 

4 buçuk milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sıkça paylaşımda bulunan Pelin Karahan, takipçileri ile sıkı bir bağ kuruyor. Paylaşımlarına samimi açıklamalar yazan Karahan'ın son olarak tatlı yerken paylaştığı kare oldukça dikkat çekti.

Karahan, paylaştığı kareye yazdığı açıklama ile güldürdü. Ünlü oyuncu diyetisyeninin Instagram hesabını da etiketleyerek şu açıklamayı yazdı:

"Akşam oldu mu tatlıya düşenler? Ne olacak bu tatlıya olan düşkünlüğümüz? Benim hiç tatlıyla aram yok diyenler? Peki siz gerçek misiniz? @dytzeynepormandeniz Zeynep hanımcım bize biraz tüyolar versen..."

Usta sanatçı Emel Sayın takipçilerini geçmişe götürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Emel Sayın takipçilerini geçmişe götürdü!
Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'den Miray Daner ile ilgili hızlı hamle!

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'den Miray Daner ile ilgili hızlı hamle!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0