Leyla ile Mecnun'un Kaan'ı Ege Tanman takipçilerini geçmişe götürdü

Çocuk yaşta rol aldığı 'Babam ve Oğlum' filmindeki performansı ile ünlenen Ege Tanman, sonrasında pek çok dizi ve filmde yer alsa da, akıllarda en çok 'Bez Bebek' ve 'Leyla ile Mecnun' dizileri ile kaldı. Tanman, çocukken rol aldığı 'Leyla ile Mecnun'a ait karelerini paylaşarak takipçilerini geçmişe götürdü.

'Bez Bebek' dizisinde Emre ve 'Leyla ile Mecnun' dizisinde Kaan karakterlerini oynayan genç oyuncu Ege Tanman, rol aldığı yapımlarla oldukça dikkat çekiyor. Şimdilerde koca bir delikanlı olan oyuncu, sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanıyor.

Televizyonda yayınlandığı dönemde Türkiye'yi ekrana kilitleyen Leyla ile Mecnun, 8 yıllık aranın ardından Exxen platformu ile geri dönmüştü. Dizinin tıpkı eski zamanlardaki gibi kıyafetler ve tiplemelerle geri döndüğü hali de seyirci tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. 

Tanman, Leyla ile Mecnun'un 11 yılına özel olarak paylaşımda bulunan Tanman, çocukken oynadığı sahnelerden paylaşarak dizinin yıl dönümünü kutladı. 

Yaptığı paylaşıma duygusal bir teşekkür mesajı da yazan Tanman, dizinin hayranlarını oldukça duygulandırdı. Yazdığı uzun açıklamaya ünlü camiasından ve hayranlarından pek çok beğeni ve yorum geldi.

Instagram'da 80 bine yakın takipçisi bulunan Ege Tanman'ın paylaşımına 3 bine yakın beğeni ve 100'e yakın yorum geldi. Tanman'ın paylaştığı gönderinin açıklaması ise şu şekilde:

"11 sene önce bugün, Türkiye'nin en harika hayran kitlesine sahip olacağımız aklımızın ucundan bile geçmiyorken bu yolculuk başladı. Yayında olduğumuz 104 bölüm boyunca sayısız anı biriktirdik. 8 sene boyunca ekranlarda olmasak da izleyicilerimiz tarafından hiç unutulmadık. Her sene 9 Şubat'ta Leyla ile Mecnun'un doğum günü kutlandı ve herkes o geminin gelmesini bekledi. 11 sene sonra yine Leyla ile Mecnun'un doğum gününü kutluyoruz ve birlikte anı biriktirmeye devam ediyoruz. Paha biçilemez bir mutluluk. Bu mutluluğu yaşamamıza sebep olan başta izleyicilerimize, elinde büyüdüğüm hocam, abim @onurunlutheofficial ' a, bu neyin kafasi dedirten senaristimiz @aksakburak ‘a, @acunilicali ve @exxen ailesine, kamera önündeki ve arkasındaki bütün çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. #iyikidoğdunleylailemecnun #leylailemecnun"

 

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'den milyonluk reklam filmi!

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'den milyonluk reklam filmi!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0