Alişan ve Buse Varol'dan radikal karar! Burak'ın doğum gününde tek bir karede bir aradalar

Geçtiğimiz gün kızları Eliz'in bir yaşını doldurmasıyla gündeme gelen boşanma haberleri sonrası gözler Burak'ın doğum gününe çevrilmişti. Sadece arkadaşlarının katıldığı Harry Potter'lı yapılan konsept doğum günü partisinde Alişab ve Buse Varol'dan dikkat çeken detaylar geldi. Saatlerce süren doğum gününde çift tek bir karede yer aldı.

Boşanma krizi ile magazin gündeminden düşmeyen Alişan ve Buse Varol'dan radikal yeni karar çıktı. Eliz'in bir yaş doğum gününde oluşan kriz nedeniyle çiftin boşanması bekleniyordu.

Buse Varol ile boşanacağı iddia edilen AlişanİLİŞKİLİ HABERBuse Varol ile boşanacağı iddia edilen Alişan'dan medya kararı!

alişanın doğum günü paylaşımı

alişanın doğum günü paylaşımı

Ancak çift, durumun boşanma boyutunda olmadığı sadece aralarında bir anlaşmazlık yaşandığını ve bunu mahremiyet olarak saklamak istediklerini belirtmişti.

alişan doğum günü

alişan doğum günü

Ardından gözler 3 yaşına girecek olan oğulları Burak'ın doğum gününe çevrildi. Çift, oğullarının doğum gününe aileleri davet etmedi. Arkadaşlar arasında yapılan partide çiftin tek bir karede yer alması dikkat çekti.

Alişan ve buse varoldan tek kare

Alişan ve buse varoldan tek kare

Neredeyse parti boyunca aynı yerde bile durmayan Alişan ve Buse Varol, tek karede olsa hesaplarında paylaştı. Bunun yanı sıra Doğum günü partisine, Amine Gülşe, Fatoş Kasabalı, Özlem Şahin, Gizem Hatipoğlu ve Demet Akalın gibi isimler çocuklarıyla beraber katıldı. 

Tarihin en pahalı dizisi Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'ne hayranlarından ilk tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Tarihin en pahalı dizisi Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'ne hayranlarından ilk tepki!
İbo Show'a Necati Şaşmaz damgası!

İLİŞKİLİ HABER

İbo Show'a Necati Şaşmaz damgası!

BİR YORUM YAPIN 4

Ccc 2 yıl önce

Demek ki bir kaynana parmağı varmış

Toplam 2 beğeni

Mert 2 yıl önce

Ya yeter boşanacaklarsa boşansınlar yoksa devam etsinler. Her açtığımda Alişan'ın evlilik haberini görmekten sıkıldım.

Toplam 3 beğeni

Nazlı 2 yıl önce

Nazar oluyorlar herşeyleri ortada adam kardeşinin mezarına gidiyor paylaşıyor çocuklarla ilgileniyor paylaşıyor kim sana aferin diyecek eşinide görmezden gelmemelisin ki gördüğüm kadarıyla acısına hep ortak ama bu kadarını millet bilmesede olur Allah kimsenin yuvadını bozmasın

Toplam 2 beğeni

dinibütünoğlu 2 yıl önce

milyonlar sizi hem seviyor hem her hareketinizi örnek alıyor üzmeyin bizi

Toplam 1 beğeni