Aslıhan Doğan Turan pilav yarışında sınıfta kaldı! Kimse beğenmedi...

Aslıhan Doğan Turan, annesi Güler Doğan ve kayınvalidesi Yüksel Turan ile mutfağa girerek "En Güzel Pilav Yarışması" düzenledi.

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, geçtiğimiz akşam kayınvalidesi ve annesiyle mutfakta eğlenceli dakikalar geçirdi. Aynı malzemeleri kullanarak "En Güzel Pilav Yarışması" düzenleyen Aslıhan Doğan Turan'a Arda Turan, babası Adnan Turan, kayınpederi Sabri Doğan ve kardeşi Okan jürilik yaptı.

Kimin yaptığını gizli tutarak pilavlar tek tek denendi.

Adnan Turan eşi Yüksel Turan’ın pilavını beğenirken, Arda Turan, Okan ve kayınpederi ise Güler Doğan'ın pilavını beğendi. Kimse tarafından pilavı beğenilmeyen Aslıhan Doğan ise hem hayal kırıklığına uğradı hem de kahkahasını gizlemedi. Yarışmanın ardından ünlü isim annesi Güler Doğan'a "Pilav Kraliçesi" tacı taktı.

Aslıhan Doğan ve annesi Güler Doğan

Aslıhan Doğan ve annesi Güler Doğan

Dilberay filminin yıldızı Büşra Pekin'den tuhaf itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Dilberay filminin yıldızı Büşra Pekin'den tuhaf itiraf!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

baksana 2 yıl önce

Ardaya ve Eşine Helal Olsun Sonuçta aile birliği ve neşesi güzel olmuş. Aslıhan hanıma gelince neşesi ve tevazu Ardayı ve Aileyi Ne kadarda çok sevdiği ve Önemsediği anlamına geliyor ,tebrikler Arda güzel ailen var .