Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan'dan duygulandıran sözler! Annem ve babamın bugünlerimi görmesini...

Yargı dizisinde canlandırdığı Eren Komiser karakterinin yanı sıra “Afara” isimli müzikal ile de herkesin gönlünde taht kuran sevilen oyuncu Uğur Aslan doğum gününde, hayatıyla ilgili çok merak edilenleri anlattı.

Kanal D'de ekrana getirilen Yargı dizisinde Eren Komiser karakterine hayat veren Uğur Aslan, başarılı oyunculuk performansı ile son günlerde en çok konuşulan isimlerden biri oldu. "Afara" müzikalindeki başarısıyla adından söz ettiren Uğur Aslan, Asiye Acar'ın sorularını yanıtladı. Şimdiki başarısını annesi ve babasının da görmüş olmasını dileyen Aslan, duygusal anlar yaşadı.

İŞTE UĞUR ASLAN'IN RÖPORTAJINDAN SATIR BAŞLARI;

"Şu an herkes sizi alkışlıyor, annem ve babam da görseydi diyor musunuz?"

"Afara'da anlatıyorum işte onu. Öyle çok isterdim ki hakikaten görsünler. Bir gün Ankara'ya babamın tedavisi için geldiler. Bizim de bekar bir evimiz var o bekar evimde misafir ettim onları. Bir baktım annecim böyle evin içinde dolaşıyor baktım çamaşır makinasına gitti dokundu 'Sen mi aldın?' dedi, 'ben aldım anne' dedim." Buzdolabına baktı 'sen mi aldın?' dedi. 'Ben aldım.' dedim. Gözleri dolu dolu 'gurur duyuyorum seninle' dedi. Babacığım çok zor uyuyordu son dönemlerinde kalp büyümesine yönelik şikayetleri vardı. Bir çekyatımız vardı, yattı böyle 'Peh peh dedi ne çekyatmış, burada ne yatılır' dedi ve çok güzel bir uyku çekmişti o çekyatta onu hiç unutmuyorum.

Ama size güzel dualar etmiş babanız...

Öyle. Afara'sıydım ben onun. Ovada üç hasat pamuk çıkar, son çıkan kısma Afara derler... Çok severlerdi beni ben de onları çok severdim. Ailenin en küçüğü olmamdan kaynaklıydı. Böyle yanında biraz imtiyazlıydım. Çok güzeldi ilişkimiz. Afara aslına benim mahremimi anlattığım hikayedir. Çocukluğum, annem, babam, yokluğum, varlığım ne ise onu koyuyorum."

Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz koronavirüse yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz koronavirüse yakalandı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0