Hakan Taşıyan kimdir ve nereli? Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu nasıl, hastalığı neydi?

Bir süre önce sağlık sorunları nedeniyle tedaviye gören arabesk müziğin önemli isimlerinden Hakan Taşıyan'ın hayatı birçok kişi tarafından merak ediliyor. Organ nakli ile mücadele eden usta sanatçı küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başladı. Peki son durumu seveler tarafından araştırılan Hakan Taşıyan kimdir, nereli? Hakan Taşıyan'ın son sağlık durumu nasıl? İşte tüm merak edilenler...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Güz gülleri şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan ünlü şarkıcı ve oyuncu Hakan Taşıyan, çocuk yaşlarda şarkı söylemeye başladı. Son günlerde sağlık sorunlarıyla sevenlerini üzen Taşıyan, karaciğer ve böbrek nakli geçirmişti. 48 yaşında olan Hakan Taşıyan geçtiğimi günlerde İbo Show'a katılmış ve sağlık durumuna ilişkin hiç evlilik yapmayan son hali ile sevenlerini mutlu etti. İşte, Hakan Taşıyan şarkıları ve hayatı...

Hakan TaşıyanİLİŞKİLİ HABERHakan Taşıyan'dan sevindiren haber! Taburcu oldu

HAKAN TAŞIYAN'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Taşıyan, Ankara Şehir Hastanesi'ne başvurarak 23 Ekim 2020'de tedavisine başlanmıştı. Hakan Taşıyan'a, 4 Mart'ta karaciğer nakli, 9 Mart'ta ise kardeşinden böbrek nakli yapılmıştı. Taşıyan'ın karaciğer sirozu ve böbrek yetmezliği rahatsızlığı bulunuyordu. Ardından karaciğer nakli ve böbrek nakli gerçekleştirildi ve sağlık durumunun da iyi olduğu açıklandı. 

HAKAN TAŞIYAN KİMDİR?

Arabesk müziğinin sevilen şarkıcısı Hakan Taşıyan, 1 Nisan 1973 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Annesi Trabzonlu, babası ise Diyarbakırlıdır. Küçük yaşlardan itibaren düğünlerde çalmaya başlayan ünlü sanatçı ilk kasetini askerliğinin ardından piyasaya çıkardı. İlk kaseti olan Hesabım Bitmedi albümünü piyasaya çıkarttı. 1997 tarihinde ise ikinci kasetini piyasaya çıkartmıştır. İkinci kasetinin ismi Sensiz İki Gün oldu. Bu albüm sanatçının en iyi albümlerinden biri olarak raflarda yerini aldı. 

Gözün Sevem isimli albümünü piyasaya sundu. 1998 tarihinde Hesabım Bitmedi isimli dizi ile beraber oyunculuk konusunda da başarılı bir performans gösterdi. Bu dizide Hilal Aslangiray ve Ebru Destan ile başrol oynamıştır. 2001 tarihinde ise yine bir dizi ile ekranlara geldi. Güz Gülleri isimli dizi ile beraber önemli kişilerle başrol oynamıştır. Bu dizide Kemal karakterini canlandırmıştır.

Hakan Taşıyan'dan sevindiren haber! Taburcu oldu

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Taşıyan'dan sevindiren haber! Taburcu oldu
Kübra Ece'nin ölümüyle ilgili şoke eden gelişme!

İLİŞKİLİ HABER

Kübra Ece'nin ölümüyle ilgili şoke eden gelişme!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0