Orhan Gencebay Gülşen'e seslendi: Ben hayatımda dedikodu yapmadım!

Türk müziğinin usta ismi Orhan Gencebay, geçtiğimiz günlerde son dönemin tartışma konusu haline gelen sahne kıyafetleri hakkında yaptığı açıklamalarla takdir toplamıştı. Usta sanatçı kendisine alınan Gülşen hakkında ilk kez konuştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türkiye'nin değerli isimlerinden Orhan Gencebay, geçtiğimiz günlerde son zamanların tartışma konusu haline gelen sahne kıyafetleri hakkında açıklamalarda bulunmuştu. "Her şeyin bir dengesi vardır, onu bulmak ve uygulamak lazım. Biz eskiden televizyonlara çıkarken smokinle çıkardık, şimdi zaman değişti." ifadeleriyle alkış toplayan usta sanatçı sözlerine alınan Gülşen'e seslendi.

Orhan Gencebay

Orhan Gencebay

"HAYATIMDA KİMSEYE KÖTÜ SÖZ SÖYLEMEDİM"

"Söylemezsem Olmaz" programına konuşan Gencebay, "Hayatımda kimseye ne kötü bir söz söyledim ne de dedikodu yaptım. Ülkemizde herkes özgürdür. Ben 'Gülşen Hanım yanlış bir şey yaptı' demedim, demem de! Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Gülşen benim evladımdır. Bu söz, ağır bir sözdür bana. Fakat yine de belli bir ölçüde hoş görebilirim. Böyle bir sözle muhatap olmayı kesinlikle istemezdim." şeklinde konuştu. 

Usta sanatçı Orhan Gencebay

Usta sanatçı Orhan Gencebay

NE OLMUŞTU?

Usta sanatçı Orhan Gencebay, önceki akşam Etiler'de bir mekanda eşi Sevim Emre, oğlu Gökhan Gencebay ve gelini Seda Özmen ile yemek yedi. Mekan çıkışında muhabirleri kırmayarak sorularını yanıtlayan Gencebay, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son dönemlerin tartışma konusu haline gelen sahne kıyafetleri hakkında sessizliğini bozan usta sanatçı, "Bunu öncelikle ortaya söylemek istiyorum, her şeyin bir dengesi vardır, onu bulmak ve uygulamak lazım. Biz eskiden televizyonlara çıkarken smokinle çıkardık, şimdi zaman değişti." ifadelerini kullandı.

Günlük kıyafetlerle sahne alınabileceğine vurgu yapan Gencebay "Bunların hepsinin düşünerek gereğinin olması lazım diyorum, bu edeple ilgili, akılla ilgili, eserin yapısıyla ilgili, her şeyden önce insana yakışan olması lazım" diyerek sözlerini noktaladı.

orhan gencebay kimdir

orhan gencebay kimdir

Sizce Orhan Gencebay yaptığı açıklamalarda haklı mı?

orhan gencebay haklı mı

orhan gencebay haklı mı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 11

Mehmet 2 yıl önce

Haklı

Türk evladı 2 yıl önce

Saçma sapan, gecelik sabahlık gibi şeylerle, kimileri de neredeyse çıplak sahneye çıkar oldu. bunun neresi sanat, neresi çağdaşlık, neresi kişisel özgürlük anlamak mümkün değil. Bu sadece gözlük, sapkınlık teşhircilik ve bazende kendini pazarlama sayılır bence

Toplam 1 beğeni

İsmail 2 yıl önce

Kişilerin adap ve edepten ne anladığına bağlı, kişi kendine yakıştırıp giyiyor ve izleyicilerden de beğeni ve ilgi görüyorsa söylenecek söz bitiyor... Zira toplum ve kültürü bireyler oluşturuyor, çoğunluğu oluşturan bireylerde topluma yön veriyor. 20 yıllık İktidar sonrası süreçlerdeki erozyonlar olmuştur ve olacaktır, meydan kimler bırakıldı ise .....

Süleyman 2 yıl önce

haklı

Toplam 3 beğeni

M. Ali 2 yıl önce

Tabi ki sonuna kadar haklı...

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun