CZN Burak'tan Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i ile kare!

CZN Burak lakaplı şef Burak Özdemir sosyal medya paylaşımları ile oldukça dikkat çekiyor. Ünlü isimlerle de paylaşımlar yapan fenomen şef, son olarak Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban ile bir karesini paylaştı. Kurtlar Vadisi hayranları gönderiyi beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünü Türkiye sınırlarını aşan ve yurt dışında pek çok şube açan, restoran zinciri sahibi Şef Burak Özdemir, sosyal medya paylaşımları ile de oldukça dikkat çekiyor. 'CZN Burak' lakaplı ünlü Şef Burak Özdemir, Türk dizi tarihine damga vuran 'Kurtlar Vadisi'nin oyuncusu ile bir karesini paylaştı.

Yayınlandığı her dönemde seyircisini ekrana kilitleyen ve işlediği konularla ilgi çeken efsane dizi 'Kurtlar Vadisi', oyuncu kadrosu ile de büyük dikkat çekmişti. Dizinin efsane karakterlerinden biri olan 'Abdülhey'i oynayan ünlü oyuncu Kenan Çoban, son dönemlerdeki değişimi ile oldukça dikkat çekiyor.

CZN Burak lakaplı ünlü Şef Burak Özdemir, son zamanlarda Kenan Çoban ile sık sık görüşüyor. Çoban ile Boğaz'da Kız Kulesi'ne karşı çay içerken fotoğraf çekilen CZN Burak, o kareyi Instagram hesabından paylaştı. 

Ünlü şef, gönderisine "Sizce Abdulhey @kenancobanofficial_ abimle güzel çıkmış mıyız?" açıklamasını yazdı. Özdemir'in bu karesine beğeni ve yorum yağdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ünlü şef CZN Burak bir araya geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ünlü şef CZN Burak bir araya geldi!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0