Arda Turan'dan herkesi şaşırtan açıklama: Seven adamın özel günü mü olurmuş?

Arda Turan, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden deneyimli futbolcu, 14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili açıklamasıyla adından söz ettirdi.

Galatasaray'ın takım kaptanı Arda Turan, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Aslıhan Doğan ile evli olan Turan 14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili açıklamasıyla adından söz ettirdi. Özel günleri sevmediğini belirterek sözlerine başlayan evli ve iki çocuk babası Arda Turan, şu ifadeleri kullandı:

“Özel günlük bir şey yok. Seven adama özel gün mü olurmuş? Sürpriz falan hazırlamadım. Zaten sevdiklerim için yeterince bir şeyler her zaman yaparım. O yüzden özel günle alakalı bir şeyleri sevmiyorum."

sizce Arda Turan haklı mı?

sizce Arda Turan haklı mı?

Boşanma iddialarıyla gündem olan Alişan'ı arkadaşı Demet Aklın teselli etti

İLİŞKİLİ HABER

Boşanma iddialarıyla gündem olan Alişan'ı arkadaşı Demet Aklın teselli etti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

Hasan Çelik 2 yıl önce

allayıp pullayıp sevgiyi bile bir güne tayin eden insanlar! Her günün bir bitimi, her yolun bir sonu, her ömrün bir ölümü var ! bir gün değil her gün biri birinizi sevin. SONUNDA Hakikatli sevgiliye kavuşup hesap gününe ulaşınca, bir gün göstermelik sevgi değil her gün kalpten sevenler kazanacak, vesselam..

RTEEBU 2 yıl önce

1 günlük sevgi = 364 gün huzursuzluk

Toplam 1 beğeni

vatandaş 2 yıl önce

bu topçu ; bir mekanda evli bir kadını taciz edip eşini de darp etmesi , gittiği acil'de de ruhsatsız silahıyla olay yaratması ve hiç bir cezai işlem uygulanmamasıyla akıllarda yer aldı. maalesef kanunlarımız kişiye göre işliyor!

Hüseyin 2 yıl önce

Kesinlikle haklısın kardeşim bir saçmalık çıkardılar herkeste peşinden gitti sevgi birgüne sığdırılacak kadar küçük mü

Toplam 1 beğeni

RTEEBU 2 yıl önce

Yerden göğe kadar haklı...

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun