Kanye West Kim Kardashian'a jest yaptı! Kamyon dolusu gül gönderdi

Geçtiğimiz yıl şubat ayında yollarını ayırmaya karar verdiklerini açıklayan Kanye West ile Kim Kardashian'ın boşanma davası devam ediyor. Son dönemde çocukları için karşı karşıya gelen çiftten West, şaşırtıcı bir hamleye imza attı.

Amerikalı reality şov yıldızı Kim Kardashian ile ünlü rapçi Kanye West, geçtiğimiz yıl şubat ayında ayrılık kararı aldı. Boşanma davası devam eden ünlü çift, yollarına başka isimlerle devam etti. Rapçi West'ten şaşırtıcı bir hareket geldi.

Kanye West, Kim Kardashian için "14 Şubat Sevgililer Günü"nde bir kamyon dolusu gül göndererek büyük bir jest yaptı.

"Allah, Kim ile yeniden bir araya gelmemi istiyor." diyen West, 14 Şubat hediyesini sosyal medya hesabından yayınlamayı da ihmal etmedi.

Ünül rapçi, "Benim görüşüm gayet açık ve berrak..." yazılı olan siyah bir kamyonetin kasasındaki yüzlerce gülün fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

 

Demet Özdemir'in evlilik teklifi kıyafetinin fiyatı dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir'in evlilik teklifi kıyafetinin fiyatı dudak uçuklattı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Kuzu 2 yıl önce

Bir kamyon gül göndermişmiş!Bize ne bize!!! Ben de gariban çoluğa çocuğa yardım falan etti sandım!

gökhan 2 yıl önce

vasıfsız salatalıklar