Alişan ve Buse Varol'un ayrılık haberini beğenen Esra Erol'dan ilginç tavır!

Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Alişan ve Buse Varol'un boşanma haberlerini Esra Erol'un beğenmesi herkesi şoke etmişti. Esra Erol ilk kez konu hakkında açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde ünlü sunucu Esra Erol'un Alişan ve Buse Varol'un boşanma haberlerine dair bir paylaşımı beğenmesi herkesi şaşırtmıştı. "Alişan ve Buse Varol'un evliliklerindeki krizin sebebi oldu" başlıklı bir gönderiyi beğenen Esra Erol'un bu hareketi sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölmüştü. Kimileri ünlü sunucunun gönderiyi yanlışlıkla beğendiğini söylese de kimileri de bilerek yaptığını iddia etmişti.

Esra Erol

Esra Erol

Olayın ardından bir galada objektiflere yansıyan Esra Erol, muhabirlerin "Alişan ve Buse Varol'un ayrılık haberini neden beğendiniz?" sorusuna ilginç bir tepki verdi. Soruları yanıtsız bırakan Esra Erol, yalnızca "İyi Akşamlar" diyerek gitmeyi tercih etti. Esra Erol'un bu tavrı kasıtlı olarak 'ayrılık' gönderisini beğendiği şeklinde yorumlandı.

Esra Erol

Esra Erol

NE OLMUŞTU?

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Alişan ve Buse Varol çifti bir süredir evliliklerinde sorunlarla mücadele ediyor. Çiftin ayrılacağına dair söylentilerin artmasının ardından Esra Erol'un "Alişan ve Buse Varol'un evliliklerindeki krizin sebebi oldu" başlıklı bir gönderiyi beğenmesi olay oldu.

Alişan, Buse Varol ile evlenmeden önce ünlü sunucu Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol ile bir süre nişanlı kalmıştı. Nikah masasına oturması beklenen çift ani bir kararla ayrılmıştı. Esra Erol'un Alişan ve Buse Varol'un ayrılık haberlerini içeren bir gönderiyi beğenmesi takipçilerinden tepki topladı. Kısa sürede beğeniyi geri çeken Erol'un bu hamleyi yanlışlıkla mı yoksa kasıtlı mı yaptığı merak konusu oldu.

Sizce Esra Erol ayrılık gönderisini bilinçli mi yoksa yanlışlıkla mı beğendi?

Klinik Psikolog Esra Ezmeci: Ertelemek yerine çözüme odaklan

İLİŞKİLİ HABER

Klinik Psikolog Esra Ezmeci: Ertelemek yerine çözüme odaklan
Gelin evinin kapısında damadın hamlesi herkesi şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Gelin evinin kapısında damadın hamlesi herkesi şoke etti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

Cemelli 2 yıl önce

Belkide gizliden Ali şanı seviyordur, bu ünlü bozuntularından herşey beklenir

tuyi 2 yıl önce

çok ayıp

tepkili123 2 yıl önce

boşanma nedenine bak bu doğruysa kafayı yemişler. çor çocuk bunlar ya evlilik kimlerin eline kalmış.

Toplam 1 beğeni

tepki 2 yıl önce

iyi de kendisinin ne garantisi var tv bakin yuva yikmak icin cabaliyor erkek hakli olsa bile kadina destek ne sacmalik ayni usa ukrani gibi isgal et der gibi kadin ne derse dogru kabul etmek sacmalik

Toplam 1 beğeni

osmn 2 yıl önce

kaliteli değildi ki zaten

Yorumların Tümünü Okuyun