Yeni anne olan Bergüzar Korel'den kötü haber!

Uğur Arslan'ın düzenlediği doğum günü partisine katılan Bergüzar Korel rahatsızlanarak hastaneye gitti. Yeni anne olan Korel'in koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul'daki bir mekanda ‘Yargı’nın Eren Komiser’i Uğur Aslan, 50 kişilik bir doğum günü partisi yapılmıştı. Çok sayıda ünlü ismin katıldığı partide, bir kişi koronavirüslü çıktı. 

Koronavirüs çıkan isim 3 çocuk annesi oyuncu Bergüzar Korel oldu. Korel'in pozitif olduğunu duyan doğum gününe katılan diğer ünlü isimler panik yaptı. Partiye katılan ve Korel'le birlikte halay çeken isimler, tek tek koronavirüs testi için hastanenin yolunu tuttu.

Arkadaşlarından haber bekleyen Bergüzar Korel, hastalığı hafif atlatıyor ve evinde dinleniyor. Arslan'ın doğum günü partisine Ebru Şahin, Bergüzar Korel, Onur Büyüktopçu, Demet Akbağ, Barış Falay ve Esra Erol gibi ünlü isimler katılmıştı.

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0