Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yeni adresi Star TV oldu!

Kanal D ekranlarında Yılmaz Erdoğan ve Özge Toprak'ın yönetmenliğinde izleyiciyle buluşan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 televizyon ekranlarına, kanalla sözleşmesi bittiği için 31 Ocak tarihinde veda etmişti. Star TV ile anlaşan programın yeni tanıtımı yayınlandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ekranların sevilen programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Kanal D ile sözleşmelerinin bitmesi üzerine 31 Ocak 2022 tarihinde final bölümünü yayınlamıştı. İzleyici kitlesini üzen bu durumun üzerine programın Star TV ekranlarında tekrar izleyiciyle buluşacağı yönünde müjdeli haber geldi. Ayrıca kansere yakalandığı için bir süre sahneye çıkamayan Arif Güloğlu da yeniden kadroya dahil oldu.

Yeni sezonda Star TV'de olacak olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yeni sezon tanıtımı Star TV ekranlarında yayınlandı. İşte Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin tanıtımı:

DİJİTAL PLATFORMDA YAYINLANACAĞI SANILIYORDU

31 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan bölümün final olacağını Twitter sayfasından duyuran Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının yayın hayatına artık dijital platformda devam edeceği düşünülürken Star TV ile yaptığı anlaşma üzerine Mart ayında tekrar izleyiciyle buluşacağı bildirildi. 

Uzun süre sonra Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ilk kez Karan'sız görüntülendi!

İLİŞKİLİ HABER

Uzun süre sonra Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ilk kez Karan'sız görüntülendi!

BİR YORUM YAPIN 4

Mustafa 2 yıl önce

Skeçleriniz de siyasete girmeyin sonra bir anda ipinizi çekiyorlar :))

Köpüş 2 yıl önce

Arif kanser mi olmuş ha ha güleyim bari yalanını sevsinler

ufuk 2 yıl önce

Sözleşme bitme işi hikaye. özel kanal para kazandığı projeyi brakmaz. ÇGH2 tutmadı işte bu kadar basit. şahsen bu sezon ben de izlemiyorum.

Isimsiz 2 yıl önce

Iyi ki dijitale geçmedi. Yoksa 1 sezon bile devam edemeden iptal edilirdi.