Ünlü komedyen Yavuz Seçkin'den çok konuşulacak itiraf: Çok kişinin ayağını kaydırdım

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen komedyen Yavuz Seçkin konuk olduğu bir YouTube kanalında birçok ismin ayağını kaydırdığını yıllar sonra itiraf etti.

Radyo programcısı ve oyuncu Yavuz Seçkin, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği YouTube'da yayınlanan Haber Bahane programının konuğu oldu. Açıklamaları ile magazin gündemine damga vuran Yavuz Seçkin, yıllar sonra yaptığı itirafla olay oldu.

yavuz seçkin itirafı

yavuz seçkin itirafı

Seçkin, kariyerine giriş sürecinden şu sözlerle bahsetti: "27 yaşına kadar Gültepe'de bir hediyelik eşya dükkanım vardı. Fotoğraf çekiyordum ve kaset satıyordum. O zamanlar 'İner misin Çıkar mısın?' ,'Ah Kızlar Vah Erkekler' ve '10 parmak 10 marifet' gibi yarışmalar vardı. Ben üçüne de girdim. Herkes bir yarışmayla popüler olurken ben üçünden de şampiyon oldum. Yarışma mafyası gibiydim."

Açıklamalarına devam eden Seçkin, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Yarışmalarda birinci oldukça müşteriler dükkana dolmaya başladı. Levent Erim'in o zamanlar radyoda bir programı vardı ben de telefonla bağlanıp taklit yapıyordum. Sonra radyodan ilerlemeye karar verdim. O dönem televizyonun kotası da dolmuştu. 'Yavuz'un Minibüsü' programını 10 sene yaptım. Mikrofonun başına geçmek kolay olmadı. İtiraf edeyim çok ayak kaydırdım.

"BAY J'NİN YERİNE GEÇTİM"

Radyoda 07.00-08.00 arası yayın yapıyordum ama yanımdaki arkadaş beni çok konuşturmuyordu. O dönem radyonun başında Kadir Çöpdemir vardı ve program saatini tamamen bana verdi. O dönem radyodan çok para kazanamıyordum. 11.00-13.00 yayın saatinde Özlem diye bir arkadaş vardı. O bir gün gelemedi ben de isterseniz ben yapayım dedim sonra beni o saate aldılar. Ondan sonra 13.00-15.00'a daha sonra da 15.00-17.00'a geçtim. Bay J vardı o radyodan ayrıldı ve onun da yerine geçtim. Bir gün Kadir Çöpdemir de ayrıldı. En son da oradaydım. O dönem dükkanı kapatmıştım ve başka çarem yoktu. Çocuklarıma da bakmak zorunda olduğum için radyoda sonuna kadar asıldım.

"KOVULACAĞIM ANLADIĞIM ANDA TELEFON ŞAKALARI YAPMAYA BAŞLADIM"

Kovulacağım anladığım anda telefon şakaları yapmaya başladım. O şakaları da alttan alttan biriktirmeye başladım. Kovulacağımı hissettiğim dönemde bu kayıtları ortaya çıkardım ve maaşım 5 katına çıktı"

Sadakatsiz dizisindeki Haluk hayatını kaybetti! Burak Sergen diziden ayrıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Sadakatsiz dizisindeki Haluk hayatını kaybetti! Burak Sergen diziden ayrıldı!
Güney Koreli oyuncu Seo Ha Joon'dan Engin Altan Düzyatan'a övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Güney Koreli oyuncu Seo Ha Joon'dan Engin Altan Düzyatan'a övgü dolu sözler!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0