Emre Kınay'dan çarpıcı itiraf: Hollywood starı Jean Rano'yu hastanelik ettim!

Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın programı Dur Bir Dinle'ye konuk olan oyuncu Emre Kınay dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kınay, Hollywood yıldızı Jean Reno'ya kuru fasulye yedirdiğini ve ünlü oyuncunun hastanelik olduğunu söyledi.

Armağan Çağlayan'ın sunduğu Dur Bir Dinle programına konuk olan oyuncu Emre Kınay, Hollywood yıldızı Jean Reno hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalar duyanları şoke etti. 2002 yılında Kurtlar İmparatorluğu filminin çekimleri için Türkiye'ye gelen Hollwood yıldızı Jean Reno ile arkadaşlık kuran oyuncu Emre Kınay, birlikte nasıl vakit geçirdiklerini anlattı. Oyuncu Kınay Rano'nun kendisine, "Burada ne yersem mutlu olurum" şeklinde sorduğu soruyu aktardı. Bunun üzerine Türk kültürünü tanıtmak amacıyla Rano'ya "Biz kuru fasulye pilav yiyince mutlu oluruz. Onu öneririm" dediğini söyledi.Jean Rano

Jean Rano

RANO KURU FASULYE YİYİNCE HASTANELİK OLDU

Yıllar önce film çekimleri için Kapadokya'ya gelen dünyaca ünlü yıldız Jean Reno, oyuncu Emre Kınay ile kaldıkları otelde kuru fasulye, pilav ve turşu yedikten bir süre sonra bağırsak sisteminin bozulmasıyla, Fransa'ya acil uçuş yaparak 2 gün boyunca tedavi altına alındı.

Emre Kınay Armağan Çağlayanın programına konuk oldu

Emre Kınay Armağan Çağlayanın programına konuk oldu

"BENDEN NEFRET EDİYORDUR"

Yaşadığı olaydan bir hafta sonra çekimler için tekrar Türkiye'ye gelen Rano hakkında Kınay, "Muhtemelen benden nefret ediyordur" şeklinde konuştu.

Emre Kınay itiraf etti

Emre Kınay itiraf etti

Reynmen milyonluk cipiyle gündemden düşmüyor! "Kazanıyorum, harcıyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen milyonluk cipiyle gündemden düşmüyor! "Kazanıyorum, harcıyorum"

BİR YORUM YAPIN 0