Kanye West Kim Kardashian'dan özür diledi! 'İletişimim üzerine çalışıyorum'

Dünyaca ünlü rap yıldızı Kanye West, eski eşi Kim Kardashian ve Pete Davidson'a yönelik tehdit içeren söylemlerinin sorumluluğunu alarak "İletişimim üzerinde çalışıyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Amerikalı ünlü yıldız Kanye West, eski eşi Kim Kardashian'a sosyal medya hesabı üzerinden uzun bir süredir barışma çağrılarında bulunuyor. 14 Şubat'ta eski eşine bir kamyon dolusu gül gönderen ve her defasında ailesini geri istediğini söyleyen Kanye West'ten yeni bir hamle daha geldi. 

Kanye West ve eski eşi

Kanye West ve eski eşi

14 Şubat'ta Kardashian'a gönderdiği mesajların ekran görüntülerini paylaşan Kanye West, hayranların eleştirileriyle karşı karşıya kaldıktan ve Kardashian'ın onu "ürkütücü" olarak nitelemesinden sonra eski gönderilerinin hepsini sildi. 

Kanye West Kim Kardashian

Kanye West Kim Kardashian

"Büyük harfle yazınca herkesin onlara bağırıyormuşum gibi hissettiğini öğrendim. İletişimim üzerinde çalışıyorum." diyen West "Ekran görüntüleri paylaşmanın rahatsız edici olduğunu ve Kim'i taciz ediyormuşum gibi göründüğünü biliyorum. Sorumluluğu üstleniyorum. Sürekli yeni bir şeyler öğreniyorum" ifadeleriyle eski eşinden özür diledi.

Kim Kardashian ve Kanye West

Kim Kardashian ve Kanye West

Ünlü yıldız sahnede ayakta durduğu bir fotoğrafı paylaşarak "Tüm cevaplara sahip değilim. İyi bir lider olmak, iyi bir dinleyici olmak demektir" şeklinde sözlerini noktaladı.

Kanye West

Kanye West

Eski eşi Kim Kardashian daha önce West'in bir psikolojik rahatsızlık olan bipolar bozukluk ile mücadele ettiğini söylemişti.

Kim Kardashian, Kanye West ve kızları

Kim Kardashian, Kanye West ve kızları

Eski model Didem Uzel Sarı Covid-19'a yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

Eski model Didem Uzel Sarı Covid-19'a yakalandı!

BİR YORUM YAPIN 0