Mithat Bereket, Sürmenaj hastalığıyla mücadele ediyor! Ünlü gazetecinin zor günleri

Bir döneme damga vuran sıcak savaş muhabirliği yapan Mithat Bereket'in amansız hastalıkla mücadele ettiği ortaya çıktı. Bereket'in bu sessizliğinin nedeni ise yıllar önce Sürmenaj hastalığına yakalanması oldu.

90'lı yıllarda Bosna, Halepçe, Kosova, Irak, Afganistan, Çeçenistan, Filistin bölgelerinde yaptığı başarılı habercilik ile adından sıkça söz ettiren Mithat Bereket, yaşadığı Sürmenaj hastalığı hastalığı nedeniyle ekranlara verdi. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Bereket'in ne yaptığı merak ediliyor.

Sıcak savaş muhabirliği yapan ve bir döneme damga vuran gazeteci Mithat Bereket, gazetecilik mesleği neden bıraktığını açıklamıştı. Bereket, 2019 yılında yaptığı paylaşımda "Hepinize merhaba, sizlere geri dönüp bir şeyler karalamak için 3-4 gün durup duygu ve düşüncelerimin "demlenmesi " için bekledim... Heyhat, iyi ki de beklemişim, bu süre zarfında, yaklaşık 500 bin küsur kere "TT" olmuşum. Tanıdık, tanımadık herkese sonsuz teşekkürler. Evet... Bir süredir rahatsızlığımdan dolayı sizlerle birlikte olamadım. Yürüme, denge ve konuşma problemleri beni sizlerden ayırdı. Sonuçta ölmedim ama, dostlarımın, akrabalarımın, ve özellikle de kardeşimin sayesinde ayakta kalmayı başardım." ifadelerini kullanmıştı.

 

2 YIL ÖNCE FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Bereket'in kardeşi Özer Bereket 2 yıl önce sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla usta gazetecinin son halini paylaşmıştı. Mithat Bereket, hakkında yapılan haberlere ve gelen iyi dilek mesajlarına, "Benim için söylediklerinize ve temennilerinize sonsuz teşekkürler" notuyla teşekkür etmişti.

SÜRMENAJ HASTALIĞI NEDİR?

Sürmenaj, beynin aşırı yorulması sonucu işlevini görememesiyle ortaya çıkan ve 20 ile 40 yaş arasındaki erkeklerde görülen bir çeşit zihin yorgunluğu, sinir zayıflamasına verilen addır.

Adını Feriha Koydum oyuncuları tekrar bir araya geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Adını Feriha Koydum oyuncuları tekrar bir araya geldi!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

yılmaz ipek 2 yıl önce

Allah şifa versin