8 yıldır komada olan Kenan Işık'ın eşi Beril Işık açıkladı! Kenan Işık’ın son durumu ne?

21 Mart 2014 günü bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama geldi. İşte Kenan Işık'ın son sağlık durum ve tüm detaylar...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

1 Ekim 1947'de Malatya'da doğan Kenan Işık, oyuncu, sunucu, eski gazeteci ve eski ana haber sunucusu. Özellikle Kim Milyoner Olmak İster adlı televizyon programı ile tanınan Kenan Işık, 21 Mart 2014 günü spor yaptıktan sonra saunaya girdi. Saunanın ardından fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarptığı öğrenilen Işık, beyin kanaması geçirerek hemen ameliyata alınmıştı.

Geçirdiği kaza sonrası komaya giren ve hala tedavisi devam eden Kenan Işık'ın sevenleri detaylarına ulaşmaya çalışıyor. Kenan Işık iyileşiyor mu? İşte Kenan Işık'ın son sağlık durumu... 

8 yıldır tedavi gören Kenan Işık'ın eşi Beril Işık'ın "Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu" dediği iddia edilmişti.

BERİL IŞIK SON NOKTAYI KOYDU

Hastane sürecinin ardından tedavisine evde devam edilen Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili çıkan 'yalan' haberlere bir yenisi daha eklendi.

Hürriyet'in haberine göre; Beril Işık "Ben bir açıklama yapmadım. Eşimin sağlık durumunda kayda değer bir değişiklik yok" dedi.

Kenan Işık hakkında sosyal medyada ara ara çıkan öldüğüne yönelik haber ve paylaşımlar, ailesini isyan ettiriyor.

Sevenlerini büyük bir hüzne sokan Işık'tan sevindirici bir haber geldi. Usta sanatçı Işık'ın  sağlığıyla ilgili son durumu arkadaşı Ozan Zeybek, sosyal medya hesabından paylaştı.

Ziyarete giden Ozan Zeybek, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Bakımı çok iyi. Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor ve besin takviyesi veriliyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Kenan Işık bıraktığınız gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor, tıpkı hafızalarda kaldığı gibi." ifadelerini kullandı.

KENAN IŞIK'IN SON DURUMU NASIL?

Tam 8 yıldır komada ve bilinci kapalı olarak yaşayan Kenan Işık'ın son hali ile ilgili olarak ailesi ve arkadaşlarından yeni bir açıklama geldi. Sanatçının fiziksel durumunda herhangi bir değişiklik olmadığı belirtildi.

kenan ışık sağlık durumu

kenan ışık sağlık durumu

Kenan Işık'ın son durumu da geçtiğimiz aylarda arkadaşı Ozan Zeybek tarafından paylaşıldı. Zeybek, ünlü oyuncuya çok iyi bakıldığını ve Işık'ın vücudunda herhangi bir yaralanma ya da kilo kaybı olmadığını belirtti. 

OZAN ZEYBEK'DEN KENAN IŞIK HAKKINDA AÇIKLAMA:

2014 yılında geçirdiği beyin kanaması sonrası koma halinde evinde tedavisi devam eden oyuncu ve sunucu Kenan Işık’ın şu an ki sağlık durumu hakkında spor yorumcusu Ozan Zeybek açıklamada bulundu.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

ŞAMİL YÜCE 10 ay önce

Tiyatro ve Sinema sanatçısı KENAN IŞIK herkese saygılı bir İnsan olarak bilinir. Beyin kanaması geçirip AMERİKAN hastanesinde ameliyat edildi. Beyinde geri dönüş olmaz. yaşayabildiği kadar yaşar. Neden ara ara gündeme geliyor anlamış değilim. Vefalı eşi ve ailesi varmış ki, terk etmiyorlar. Allaah yardımcıları olsun.

Toplam 2 beğeni

Sultan 2 yıl önce

Çok saygısızca haber hani açıklama, RABBİM acil şifalar versin inşaALLAH

Toplam 5 beğeni

Erğ 2 yıl önce

Dönüşü olmayan yol,kurtulsaydı İsrailin eski devlet başkanı en iyi imkanlara rağmen bitkisel hayatta altı sene yattı,kurtarılamadı,Allahtan ümit kesilmez ama boşunada işkence çektirilmemeli.

Toplam 2 beğeni

….. 2 yıl önce

Ne yapacaklar?

Toplam 0 Beğeni

temsil 2 yıl önce

gariban olaydı çoktan fiş çekilirdi para işte kalbi bile 12 volt ile hareket ettiriyor teknoloji

Toplam 3 beğeni

Ali 2 yıl önce

Allah şifa versin inşallah

Toplam 9 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun