Ezgi Mola İbrahim'in Selim'in programında dolandırılma hikayesini anlattı!

Geçtiğimiz günlerde Alice Müzikali'ndeki rol arkadaşı İbrahim Selim'in programına konuk olan oyuncu Ezgi Mola, dolandırılma hikayesini anlattı. Mahallesinde oturun biri tarafından dolandırıldığını söyleyen Mola, "Paramı kendi yöntemlerimle aldım" dedi.

'Kocan Kadar Konuş', 'Arkadaşım Hoşgeldin', 'Maide'nin Altın Günü' gibi başarılı yapımlarda rol alan oyuncu Ezgi Mola şimdilerde TRT ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı karakterle adını gündemden düşürmüyor. Bir süre ara verip tekrar seyirciyle buluşan Ezgi Mola'nın da sahne aldığı Alice Müzikali, başarılı oyuncularıyla ses getirirken geçtiğimiz günlerde ünlü isim, rol arkadaşı İbrahim Selim'in YouTube kanalındaki 'Bu Gece' programına konuk oldu. Eğlenceye doyulmayan programda Ezgi Mola'nın yıllar önce yaşadığı dolandırılma olayı, herkesi kahkahaya boğdu.

Alice Müzikali oyuncuları İbrahim Selimin programına konuk oldu

Alice Müzikali oyuncuları İbrahim Selimin programına konuk oldu

"BEN DOLANDIRILDIM"

İbrahim Selim'in "Bugüne kadar yaptığın en büyük kerizlik neydi?" sorusu üzerine Ezgi Mola dolandırılma anısı, "Ben dolandırıldım. 'Gümrükte kuzenim çalışıyor ürün mağazada 10 bin TL ise biz 2 bin TL'ye getiriyoruz' dedi. Ben de herkes için sipariş verdim. Parasını da yatırdım bu adam da mahalleden tanıdığım biriydi. Bir kafedeydik ve ben dolandırıldığımı anladım. Adamın kollarında kask üzerinde de korumalık montu varken yakasına yapıştım. Bizi öyle gören kafe çalışanları bulunduğumuz kış bahçesinin kapısını kapatıp bir daha gelmedi" ifadeleriyle anlattı. 

Ezgi Mola dolandırılma anısını anlattı

Ezgi Mola dolandırılma anısını anlattı

"DOLANDIRILDIĞIMI ANLAYINCA CİNNET GEÇİRDİM"

Bunun üzerine kendisini dolandıran adamdan intikam aldığını söyleyen oyuncu Mola, "Adam önümde yürüdü ve bankaya gittik. Ama yolda herkese adamın dolandırıcı olduğunu söyledim. Bankaya gittiğimizde hesabından 67 TL'si vardı. Dolandırıldığımı anladığımda cinnet geçirdim. Benim yatırdığım paraları başkalarına yatırmış" dedi.

Herkesi kahkahaya boğdu

Herkesi kahkahaya boğdu

"KENDİ YÖNTEMLERİMLE PARAMI GERİ ALDIM"

Ünlü oyuncu Mola bu trajikomik dolandırılma hikayesini, "Sonra polis geldi, ben senetleri aldım. Polis, adamın 17 suçtan davası olduğunu söyledi. Ama ben ertesi gün kendi yöntemlerimizle paramı aldım. Çok çirkinleştim, öyle olmam gerekiyordu. Şiddete başvurmadım, kötü söz söylemedim" sözleriyle sonlandırdı.

Nebahat Çehre takipçilerini geçmişe götürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Nebahat Çehre takipçilerini geçmişe götürdü!

BİR YORUM YAPIN 0