Amerika'nın sağlık sistemine bir eleştiri de Pelin Batu'dan!

Amerika'nın sağlık sistemini eleştiren ünlülerden biri de ABD'de yaşayan Pelin Batu oldu. Eşinin görevi nedeniyle gittiği Amerika'dan dönen Pelin Batu ABD'nin sağlık sistemini eleştirdi. Pelin Batu "Amerika'da 'Paranız yoksa ölün’ gibi bir durum var. Paran olduğu kadar yaşıyorsun orada.” dedi.

Eşininin görevi nedeniyle gittiği Amerika'dan dönen Pelin Batu ABD'nin sağlık sistemini eleştirdi. Pelin Batu "Amerika'da 'Paranız yoksa ölün’ gibi bir durum var. Paran olduğu kadar yaşıyorsun orada.” dedi.

PARANIZ YOKSA ÖLÜN!

Eşininin iş durumu nedeniye bir süre önce ABD'ye giden pelin Batu ülkenin sağlık sistemini eleştirdi. Oyuncu, Amerika’daki yaşamlarını anlatırken ülkenin sağlık sistemini de şöyle anlattı: “Çok sıcak insanlar da var ama ister istemez bireysel olmak durumundalar. Amerika’da ‘Paranız yoksa ölün’ gibi bir durum var. Sağlık sistemi en çok eleştirilen şey. Bunlar paraya endeksli olunca, statü önemli olunca çok itici oluyor. Paran olduğu kadar yaşıyorsun orada. Ama burada aile kol kanat geriyor, arkadaşlar yardımcı oluyor.”

DAHA ÖNCE MEHMET ALİ ERBİL'DE ELEŞTİRMİŞTİ:

MEHMET ALİ ERBİL

MEHMET ALİ ERBİL

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil: "Amerika dahil bizdeki sağlık hizmeti hiçbir yerde yok. Benim bu hastalığım var ya, klasik hastalığım, Amerika'da atak geldi. Hemen acile gittik. Aa bekletiyorlar bizi acilde. Bir saat geçti, iki saat geçti. Onlar beni içeri alana kadar benim atak geçti" demişti.

TOLGA KAREL:

 

TOLGA KAREL:

TOLGA KAREL:

ABD'de yaşayan Tolga Karel, Nisan 2020'de hastanelerin pahalılığından şöyle bahsetti: "Böbreklerimi üşüttüm. Hastaneye gittim, röntgen çeksinler diye... Benden 3 bin 500 dolar istediler. Yani 25 bin TL. Ben de dedim ki "Röntgen çekin, böbreğim de sizde kalsın, ödeşelim. Ölürüm de ben size bu parayı vermem."​

Klinik Psikolog Esra Ezmeci: Ertelemek yerine çözüme odaklan

İLİŞKİLİ HABER

Klinik Psikolog Esra Ezmeci: Ertelemek yerine çözüme odaklan
Hande Erçel az daha parmağını kaybediyordu!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel az daha parmağını kaybediyordu!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

serdar ilhan 2 yıl önce

Pelinciğim kimsenin kol kanat germesine gerek yok. bir devlet hastanesine git mutlaka hizmet alırsın. beğenirsin beğenmezsin o senin yüksek beklentine bakar.

Toplam 1 beğeni

Hakan 2 yıl önce

Hem ABD yi kötülüyorlar hemde orda yaşamaya devam edip bizim ülkemizi beyenmiyorlar

Toplam 1 beğeni