BKM'den başarılı bir yapım daha! UFO filmden ilk tanıtım...

Geçtiğimiz yıl çekimlerine başlanan BKM imzalı 'Ufo' filminin vizyon tarihi sinema severler arasında merak konusu haline geldi. Yakın zamanda Netflix'te izleyiciyle buluşacak filmin konusu ve oyuncu kadrosu tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

'Ufo', birçok başarılı yapımlara imza atan BKM'den geliyor. Onur Bilgetay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosu Meltem Gültabak'ın kaleminden çıktı. Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan BKM'nin de başarılı oyuncularının da yer aldığı Ufo'nun yayın tarihi belli oldu.

UFO FİLMİNİN FRAGMANI

2021 yılında çekimleri başlayan Ufo filminin çok merak edilen tanıtımı yayınlandı.

UFO'NUN YAYIN TARİHİ NE ZAMAN?

İnternet platformu Netflix ile anlaşma sağlayan BKM'nin başarılı yapımlarından olan Ufo, 23 Şubat 2022 tarihinde izleyiciyle buluşmayı bekliyor.

ufonun yayın tarihi belli oldu

ufonun yayın tarihi belli oldu

UFO FİLMİNİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Dram barındıran BKM İmzalı Ufo filmi; görünüşte bambaşka dünyaların insanı olsalar da Deniz'in müziğe olan ilgisi ve Ese'nin de motosiklet yarışlarına tutkulu olması, izleyiciyi başka hikayelerde gezdiriyor. 

bkm imzalı filmin başrol oyuncuları

bkm imzalı filmin başrol oyuncuları

Kısa sürede pek çok kişi tarafından merak edilen Ufo filminin başrol oyuncusu Aşk 101'de Işık karakterine hayat veren genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı'ya Mert Ramazan Demir eşlik ediyor. Bunun yanı sıra filmde Ferit Aktuğ, Kerem Alp Kabul, Mekin Sezer, Enes Külahçı, Elif Çakman ve Cemile Canyurt gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

İbrahim Tatlıses'in manevi kızı Azeri Günel estetik harikası çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in manevi kızı Azeri Günel estetik harikası çıktı!

BİR YORUM YAPIN 0