İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlı arasındaki kriz büyüyor! Oğlunu tek kalemde sildi

Aile fertlerini kendisini yalnız bırakmakla suçlayan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından şaşırtan bir paylaşımda bulundu. Kızı Gülşen'le karesini paylaşan Tatlıses fotoğrafın altına bütün çocuklarından bahsedip yalnızca Ahmet Tatlı'ya yer vermemesi ikili arasındaki krizin büyüdüğünü ortaya koydu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

11 yıl aradan sonra "İbo Show" ile hayranlarıyla buluşan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından çocuklarını tek tek andığı bir paylaşımda bulundu. Her çocuğundan övgüyle bahseden Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlı'yı yok sayması dikkat çekti. 

İbrahim Tatlıses ve kızı Gülşen

İbrahim Tatlıses ve kızı Gülşen

"BUNLARIN DUASI BANA YETER!"

"Yanımda kimsem yok" diyerek sitem eden ünlü sanatçı yıllardır gözlerden uzak büyüttüğü kızı Gülşen'le bir karesini sosyal medya hesabından paylaşarak "Bu Benim Gülşen'im kimseyle kavga etmez. Bir de Gülden'im var babası hem duasındadır. Artı bir de Melek'im var o da babasını doktoruyla ilaçlarıyla uğraşır. Bir de Elif'im var ki sormayın. Nasılsın babam süperim kızım ben de süperim babam deyip bitiriyor beni. Bir de Dilan var ki keşke erkek olsaydı, İdo'daki edep ve saygı da herkese örnek olacak boyuttadır. Bunların duası bana yeter de artar bile Allah bunları bana çok görmesin." ifadelerini kullandı.

 İbrahim Tatlıses, İdo Tatlıses ve Dilan Tatlıses

İbrahim Tatlıses, İdo Tatlıses ve Dilan Tatlıses

Geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçiren oğlu Ahmet Tatlı ile Bodrum'daki evlerin satışı yüzünden arası bozulan Tatlıses, eski eşi Adalet Sara ile sosyal medyada kavgaya tutuşmuştu. Oğlu ve eski eşiyle sorun yaşayan Tatlıses, son paylaşımıyla tavrını ortaya koydu.

 İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlı

İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlı

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde "Ailem yanımda mı? Yok! Hastayım, tek başımayım. Kimse yanımda mı? Yok!" diyerek aile fertlerine sitem etmişti. Yalnızlığından şikayet eden Tatlıses'e eski eşi Adalet Sara ve Ahmet Tatlı'dan cevap gecikmedi. 

İbrahim Tatlıses ve eski eşi Adalet Sara arasında ipler gerildi!İLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses ve eski eşi Adalet Sara arasında ipler gerildi!

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Adalet Sara, eski eşini hedef alarak "Üstünden geçtiğin köprüleri sakın yıkma, bir gün geri dönmek zorunda kalabilirsin." ifadelerini kullandı.

Adalet Sara ve Ahmet Tatlıses

Adalet Sara ve Ahmet Tatlıses

Ahmet Tatlı da annesine destek olarak "Kötülük eğitilmez, Allah ıslah etsin. Biz elimizden geleni yaptık, kişi kötü olmayı kendi seçti. Kendi bilir!" şeklinde paylaşım yaptı.

İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses

İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses

İbrahim Tatlıses'in daha önce oğlu Ahmet Tatlı'nın düğününe gitmemesi aile arasında gerginliğine sebep olmuştu.

Adalet Sara

Adalet Sara

NE OLMUŞTU?

11 yıl aradan sonra İbo Show ile ekranlara geri dönen şarkıcı İbrahim Tatlıses, önceki akşam İstanbul'da bir mekanda sahne aldı. 2 buçuk saat boyunca sevilen şarkılarını seslendiren Tatlıses, alkış yağmuruna tutuldu.

"BU SAATTEN SONRA KİMSEYE HESAP VERMEM"

Bir hayranının "Sen çok büyüksün İbo" tezahüratına tepkisiz kalmayan Tatlıses, "Benim için insanların önünü kapatıyor dediler ama 11 senedir ben sahnelerde yokum. Neredeler? Madem yokum onca zaman ne yapabildiler? İşte şimdi buradayım" şeklinde konuştu.

 İbrahim Tatlıses Günay Restoran

İbrahim Tatlıses Günay Restoran

Çocuklarının bazılarıyla sorun yaşayan usta sanatçı "Bu saatten sonra kimseye hesap veremem, vereceğimi verdim. Çocuklarımın geleceklerini garantiledim. Kimseye sorumlu değilim. Kafamı dinlemek istiyorum" diyerek aile fertlerini rest çekti ve "Ailem yanımda mı? Yok! Hastayım, kimse yanımda mı? Yok" sözleriyle hayranlarını şaşırttı.

Bülent Serttaş'ın Maria Sharapova hayranlığı bitmiyor! 'O kedi buraya gelecek'

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Serttaş'ın Maria Sharapova hayranlığı bitmiyor! 'O kedi buraya gelecek'
Hollywood'un gözde çifti Ryan Reynolds ve Blake Lively'den Ukraynalı mültecilere dev bağış!

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood'un gözde çifti Ryan Reynolds ve Blake Lively'den Ukraynalı mültecilere dev bağış!
Yargı’nın Eren Komiseri Uğur Aslan’dan örnek davranış!

İLİŞKİLİ HABER

Yargı’nın Eren Komiseri Uğur Aslan’dan örnek davranış!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

abdullah 23 2 yıl önce

yola çıktığını yolda bulduklarına tercih edenler yolda kalırlar.

misafir 2 yıl önce

Sevmedim, hiç de sevmeyeceğim. Ne aile yaşantısı, ne yaptıkları nede çocuklarını sevemem. Şarkıları güzeldir, sesi güzeldir ama gerisinde ne varsa yanlış ve hatalarla dolu.Kendi hayatı ne yaparsa yapsın sadece bir an evvel rahmete erse de, belgeselini yapıp, içimizde yaşıyor iyi sanatçıydı deyip unutup gitsek.

Adnan 2 yıl önce

Kusura bakma ama, çocukların senden daha olgun. Bir türlü pişmedin. Pişmeye de niyetin yok.