Türkülerin kraliçesi Güler Işık kanserle mücadele ediyor

Bir zamanlar söylediği türkülerle hafızalara kazınan ve şimdilerde daha sakin ve kendi halinde bir hayat yaşayan ünlü müzisyen Güler Işık, Ülke TV'de Uğur Arslan'ın sunuculuğunu yaptığı 'Haber Arası' programına katıldı. 2015 yılında yakalandığı kanserden bahseden Işık, sevenlerinden dua istedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yılların başarılı sunucusu ve ismi Uğur Arslan,Haber Arası” programı ile Ülke TV ekranlarında gündemi yorumluyor ve aynı zamanda önemli isimleri programında ağırlayarak gündemi aktarıyor. Pek çok önemli ismin konuk olduğu programda ülke ve dünya gündemine damgasını vuran olaylar masaya yatırılıyor.

uğur arslan

uğur arslan

Yıllardır yaptığı programlarla izleyicisinin beğenisini kazanan Uğur Arslan, Ülke TV ekranlarına sunduğu 'Haber Arası' programının son bölümünde türküleriyle akıllarda yer etmiş olan Güler Işık'ı ağırladı. 

Işık, 2015 senesinde yakalandığı ve son yıllarda tedavi gördüğü kanserden bahsederek sevenlerinden dua istedi. Güler Işık, Uğur Arslan'a hastalığa yakalanma sürecini ve yaşadığı duyguları şu şekilde ifade etti:

"Ben ilk 2015 yılında bu illet hastalığa yakalanmıştım, ama atlattım. Bir şey yoktu, kontrollerimi yaptırıyordum. Son bir buçuk yıldır pandemiden dolayı doğru dürüst kontrollerimi olamıyordum. Korkuyordum kaparım diye. Pandemiden dolayı doktorlara da ulaşmak zor oluyordu, arayınca başka yerde oluyorlardı. Ben de biraz gecikmeli şekilde gittim, biyopsi istediler. O sıralarda zaten göğüs kısmımda bir ağrı sızı hissediyordum..."

SEVENLERİNDEN DUA İSTEDİ

Atlattığı hastalığa yeniden yakalandığını ifade eden Güler Işık, kontrol öncesi kendisinde oluşan farklılıkları ve ağrıları hissettiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Tekrar kontrole gittim ve sonuç kötü geldi. Aynı hastalık değil, fakat bu sefer de süt kanallarında olan bir rahatsızlık ortaya çıktı. Hem akciğerime hem karaciğerime sıçramış. Acilen tetkikler yapıldı, kontroller yapıldı. Nereye gittiysem "Tedavi olmalısın" dediler. Hemen kemoterapiye başlamam gerekti. Allah'a şükür iyi sonuç veriyor. Yüce Rabbim bunu yeniden atlatmama müsaade edecektir diye düşünüyorum. Beni sevenlerden dua istiyorum."

Çocuklar Duymasın’ın Fıs Fıs İsmail’i Süleyman Yağcı gerçek mesleğinin zorluklarını anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar Duymasın’ın Fıs Fıs İsmail’i Süleyman Yağcı gerçek mesleğinin zorluklarını anlattı

BİR YORUM YAPIN 15

Papatya 2 yıl önce

Rabbim tizelden şifa versin

erkan68 2 yıl önce

Allah acil sifalar versin insallah.

belde 2 yıl önce

Allah şifa versin. Dönüş ancak Hakkadır. Kötülüğe dönmemek üzere dönenler Rabbimizin izniyle kurtuldu.

Vatandaş 2 yıl önce

Aynı süreçten ben de geçiyorum. Rabbim şifa versin. Zor bir süreç ama Allah yardım ediyor. Dualarım hastalara ve sağlık çalışanlarına.

Ünal69 2 yıl önce

Güler hanım siz sesinizle olsun kişilik olarak olsun gönüllerde yer yapmış çok değerli bir sanatçımız sınız.Rab'bim Şafi ismi hürmetine şifalar versin.Allah yardımcınız olsun.

Yorumların Tümünü Okuyun