Ezgi Sertel arkadaşının evinde coştu! Mezdeke oynadılar...

Arkadaşlarıyla altın günü yapan ikiz çocuk annesi Ezgi Sertel, altınları topladıktan sonra göbek attığı anları sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü sunucu, paylaşımının altına ise "Madem altın günümüz var... Adettendir dedik hakkını verdik, göbecik attık" notunu ekledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü oyuncu ve sunucu Ezgi Sertel, ikiz bebeklerini dünyaya getirdikten sonra ekranlara kısa bir ara vermişti. 

Sosyal medyada aktif olan Sertel, paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Arkadaşları ile altın günü yapan Sertel, Mezdeke eşliğinde dans ettiği anları Instagram hesabından yayınladı.

Ünlü sunucu, paylaşımının altına ise "Madem altın günümüz var... Adettendir dedik hakkını verdik, göbecik attık" notunu ekledi.

Özge Ulusoy bileklik linki paylaştı! Fiyatını görenler şoke oldu

İLİŞKİLİ HABER

Özge Ulusoy bileklik linki paylaştı! Fiyatını görenler şoke oldu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0