Şarkıcı Ziynet Sali estetik kurbanı mı oldu? Kimse tanıyamadı...

Ziynet Sali, sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaştı. Şarkıcının yüzündeki değişimi gören hayranları ise tanımakta güçlük çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

46 yaşındaki Ziynet Sali, değişimiyle adından söz ettirmeye başladı. Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan ve Instagram'da 2 milyon takipçisi bulunan Ziynet Sali, kuliste hazırlandığı bir fotoğrafı paylaştı.

Yanak ve dudaklarındaki şişlikle dikkat çeken Sali'yi görenler tanıyamadı. Ünlü şarkıcının estetik mi yaptırdığı yoksa filtre mi kullandığı henüz bilinmiyor.

ziynet sali

ziynet sali

Mehmet Ali Erbil'in oğlu Ali Sadi'yi görenler bu benzerliğe inanamıyor

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil'in oğlu Ali Sadi'yi görenler bu benzerliğe inanamıyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Banlowrs 2 yıl önce

Bunlar paraları nereye harcayacaklarini şaşırmışlar yaaa estetik olsan nee mezara girince sanki çürümeyeceksin güzellik uğruna prim yapmaya çalışıyor aklı sıra öbür dünyaya da biraz yatırım yap ama siz bol bol cehenneme odun hazirligi yapıyorsunuz estetiğe değil hayır işlerine bak öbür dünyada amelin iyi olsun