Şarkıcı Buray'dan görme engelli Ameliya'ya büyük sürpriz!

Ünlü şarkıcı Buray kendisiyle şarkı söylemek isteyen görme engelli Ameliya'nın hayaline kayıtsız kalamadı. Şarkıcı geçtiğimiz günlerde İstanbul'dan İzmir'e giden ünlü şarkıcı Ameliya'ya sürpriz yaparak duygu dolu anlar yaşattı.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Damlacık Ortaokulu öğrencisi 11 yaşındaki Ameliya Selma Oğuz'un yetenekleri saymakla bitmiyor. Oğuz piyano çalıyor, şiirlerini besteliyor ve hikaye yazıyor. Bir insani yardım derneğine verdiği röportajda derslerinde de başarılı olan Oğuz, bu yeteneklerini hayranı olduğu şarkıcı Buray ile paylaşmak istediğini bildirmesinin üzerine ünlü isim harekete geçiyor. Okul yönetimine ulaşan ünlü isim Buray, görme engelli piyanist Ameliya'nın hayallerine ulaşmasını için elinden tutuyor.

buray ameliyayla buluştu

buray ameliyayla buluştu

"ŞARKISINI SÖYLEYİNCE BURAY OLDUĞUNU ANLAMADIM"

Buray'ın 'Kış Bahçeleri' adlı şarkısıyla Ameliya'ya sürpriz yaptı. Genç piyanist bu sürpriz üzerine, "Çok heyecanlandım, mutlu oldum. Böyle bir şey beklemiyordum. Dün bazı arkadaşlarım Buray’ın geleceğini söyledi ama ben inanmadım. Babama sordum, babam da gelmeyeceğini söyleyince 'Zaten Buray İstanbul’dan buraya niye gelsin ki?' diye düşündüm. Şu anda büyük bir heyecan yaşıyorum. Kış Bahçeleri şarkısı, Buray'ın en sevdiğim şarkısı. Şarkısını söyleyince gelenin Buray olduğunu anladım. Onun besteleri çok derin. Çok içten yazıyor. Hayranıyım, besteleri bana ilham oluyor" şeklinde konuştu. 

görme engelli piyanist ameliya

görme engelli piyanist ameliya

"HABERİ OKUYUNCA AMELİYA'YI HEMEN GÖRMEK İSTİYORUM DEDİM"

Görme engelli piyanist Ameliya'nın yaptığı röportajı gören şarkıcı Buray duygularını, "Sabah haberleri okuyordum. Haberi görünce çok mutlu oldum. İçimde kelebekler uçtu. 'Bu kızı görmek istiyorum' dedim. İstanbul'dan yollara düşüp geldik. Ameliya, çok özel bir yetenek, özel bir ruh. Ona bir sürpriz yapmak istedim. Geldiğimi bilmesini istemedim. Birkaç arkadaşı geleceğimi Haber vermiş ama o geleceğime inanmamış. Bugün ise birlikteyiz. Şarkı söylerken çok duygusal anlar yaşadık. Ameliya'nın benim bestelerimi çalıp söylemesi ilham verici. Tüylerimiz diken diken oldu. Benim için sihirli bir andı. Ameliya çok yetenekli. Kulağı çok iyi. Standartların üzerinde bir yeteneğe sahip. Kendi besteleri de çok güzel" şeklinde aktardı.

burayla ameliya düet yaptı

burayla ameliya düet yaptı

BURAY AMELİYA İLE UZUN SÜRE SOHBET ETTİ

Buray söz ve bestesi Ameliya'ya ait olan şarkıları da dinledi. İkilinin müzik üzerine sohbet etmesinin ardından ünlü isim Ameliya'ya key-board hediye etti. Günün sonunda şarkıcı Buray ile Ameliya 'Aşk Mı Lazım' ve 'Kış Bahçeleri' şarkılarıyla okulda mini bir konser verdi.

Tuba Ünsal'ın zor anları... Ayşe Kulin'in sözleriyle gözyaşlarına hakim olamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Ünsal'ın zor anları... Ayşe Kulin'in sözleriyle gözyaşlarına hakim olamadı!
Buse Varol'un Burak paylaşımı sevenlerini korkuttu!

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol'un Burak paylaşımı sevenlerini korkuttu!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0