Masumlar Apartmanı'nda büyük olay! Kimse beklemiyordu

Masumlar Apartmanı 59. bölümünde inanılmaz olaylar yaşandı. Zaman zaman reyting krizi kendini belli etse de dizide yaşanan son bomba gelişmeler seyircinin dikkatini çekiyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin 59. bölümünde dizinin sevenleri büyük bir şok yaşadı. Başarılı oyuncu Birkan Sokullu'nun hayat verdiği Han karakterinin aldığı yeni karar tüm dengeleri yerinden sarstı ve büyük bir yüzleşme gerçekleşti.

TRT1 ekranlarının vazgeçilmezi olan ve Salı günlerine damgasını vuran Masumlar Apartmanı 59.bölümünde yaşananlar heyecanlandırdı. Öğrendiklerinin büyük şokunu üstünden atamayan Gülben, çok daha kötüsü ile karşı karşıya kaldı. Gülben'in Abidin'i merdivenden aşağıya itmesi bölüme damga vurdu.

Bu yaşananların ardından Han kendi kabuğuna çekilmiş bir vaziyette derin bir umutsuzluğa gömüldü. Dağılan ailesini toparlamak için Safiye'ye ihtiyaç oluştu. Safiye de bunu çok istediğini fark etti, ancak tek bir engelin olduğunu gördü, o da kendisiydi. Naci'nin büyük gayretle yardım ettiği Safiye zoru başardı ve kendi engelini aştı.

Han ise Ceylan ile aralarını düzeltmek istedi fakat işler istediği gibi gitmedi ve tutunacak son bir umudu kaldı. Sonunda karar verdi ve atılacak son adımı da attı.

Ünlü şarkıcı Hadise iğne ipliğe döndü! Yeni hali sosyal medyayı ikiye böldü

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Hadise iğne ipliğe döndü! Yeni hali sosyal medyayı ikiye böldü
Gelinim Mutfakta'da kayınvalidesi için yaptığı pasta şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Gelinim Mutfakta'da kayınvalidesi için yaptığı pasta şoke etti!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0