Ayten Erman son yolculuğuna uğurlandı!

Uzun süredir tedavisini gördüğü koronavirüse yenik düşen Yeşilçam'ın usta isimlerinden Ayten Erman son yolcuğuna uğurlandı. Usta ismin cenazesi nereye defnedildi? İşte detaylar...

Rol aldığı sayısız sinema, dizi ve tiyatro yapımlarıyla hafızalara kazınan Ayşen Gruda'nın ablası usta oyuncu Ayten Erman, uzun süredir mücadele ettiği koronavirüse yenik düştü. Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren sanatçı Erman'ın vefatı yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Ayten Erman koronavirüsten hayatını kaybetti

Ayten Erman koronavirüsten hayatını kaybetti

AYTEN ERMAN'IN CENAZESİ NEREYE DEFNEDİLDİ?

Geçtiğimiz sene hayatını kaybeden oyuncu Ayşen Gruda'nın yine kendisi gibi Yeşilçam'ın tanınan isimlerinden Ayten Erman uzun süredir tedavisini gördüğü Covid-19'dan dolayı hayatını kaybetti. Usta oyuncunun naaşı, dün Üsküdar Şakirin Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınarak ardından Yenidoğan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Atilla Mete

Atilla Mete

CENAZEYE ÜNLÜ İSİMLER KATILIM SAĞLADI

Vefatıyla sanat camiasını yasa boğan usta oyuncu Erman'ın cenazesine tiyatrocu Atilla Mete, Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, Oyuncu Alaattin Karababa gibi isimler katılım sağladı. 

Kıvanç Terzioğlu

Kıvanç Terzioğlu

"YAŞAYAN BİR KİTAPTI, EFSANEYDİ"

Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu usta oyuncu hakkında, "Film-San üyesiydi. Bundan yaklaşık 8-9 sene önce Kavacık'taki Sanatçı Yaşam Evi'ne onu ben yerleştirdim. Çok güzel bir sohbetimiz vardı. Çok güzel öğütleri vardı. Yaşayan bir kitaptı, efsaneydi. Bana hep Adile Naşit ile Asuman Arslan'la ve Belkıs Dilligil ile yakın dostluklarını anlatırdı. Çok üzgünüm, Türk Sineması'nın çok önemli bir ismini kaybettik. Pandemi başlamadan birkaç ay önce görüştük en son. Pandemiden dolayı sadece telefonda görüşüyorduk" ifadelerini kullandı. 

 Alaattin Karababa

Alaattin Karababa

"ONLAR GİBİ SANATÇILAR GERİ GELMİYOR"

Oyuncu Alaattin Karababa ise "Ayten Hanım güzel bir sanatçımızdı, onların tiyatroları ile büyüdük, yetiştik. Onlar gibi sanatçılar geri gelmiyor. Bu konuda da üzgünüm. Bütün büyüklerimizi kaybettik" dedi.

 

Ayten Erman kimdir?

Ayten Erman kimdir?

AYTEN ERMAN KİMDİR?

Türk sinema ve tiyatro oyuncusu Ayten Erman, 26 Kasım 1935 doğumludur. Tosun Paşa, En Büyük Şaban, Şendul Şaban gibi filmlerin yanı sıra Kenan Büke Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tuncay Özinel Tiyatrosu ve birçok özel tiyatro ve müzikallerde roller aldı. Erman'ın, Şemsi İnkaya ile evliliğinden bir çocuğu vardır. Ayşen Gruda ve Ayben Erman'ın ablasıdır. 

Linet'in Instagram dansı sosyal medyada viral oldu

İLİŞKİLİ HABER

Linet'in Instagram dansı sosyal medyada viral oldu
Gökçe Bahadır'ın çok konuşulan gelinliğinin fiyatı duyanları şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Gökçe Bahadır'ın çok konuşulan gelinliğinin fiyatı duyanları şoke etti!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0