Merve Özbey'den mutlu aile tablosu!

İkinci kez anne olmayı bekleyen ünlü şarkıcı Merve Özbey eşi Kenan Koçak ve kızı Elif Özüm ile kar pozlarını sosyal medya hesabından, "Siz bu fotoğrafa bakınca yüzleri gülen üç kişi görüyorsunuz ya öyle değil" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

2020 yılında iş insanı Kenan Koçak ile dünya evine giren ünlü şarkıcı Merve Özbey, geçtiğimiz yıl kızı Elif Özüm'ü kucağına alarak ilk kez annelik sevincini yaşamıştı. Her fırsatta 4 çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren Özbey, müjdeli haberi sevenleriyle paylaşmıştı. Özbey aktif olarak kullandığı Instagram hesabından geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla sosyal medya gündeminde yerini aldı. Son zamanlarda İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışının tadını çıkaran şarkıcı Özbey eşi Koçak ve kızı Elif Özüm ile çekilmiş olduğu fotoğrafı sevenleriyle paylaştı.

Merve Özbey

Merve Özbey

"GÖRÜNMEYENİ DE BİLİN İSTEDİM",

Ünlü şarkıcı Özbey sosyal medya hesabından ailesiyle beraber verdiği kar pozunu sosyal medya hesabından hayranın beğenisine, "Siz bu fotoğrafa bakınca yüzleri gülen üç kişi görüyorsunuz ya öyle değil… Görünmeyeni de bilin isterim… Sırtımı sevgisine dayadığım, elini hep omzumda hissettiğim yoldaşımla kurduğumuz yuvamız yeniden şenleniyor. Ömrümüze ömür katan Elif'ime kardeş geliyor… Ailemiz büyüyor. Şimdi bıraksanız sabaha kadar anlatırım yaşadığım heyecanı. Ama biliyorum ki ne desem eksik kalacak. Anneler olmasa kim kimi severdi diyen Gülten Akın’dan yardım alarak sevgimi ve sevincimi paylaşmak istedim. Kalbinden doğuran, yalnızca insana değil kediye, köpeğe, kuşlara yuva olmayı bilen tüm güzel yüreklerin varlığına şükrederek, sevgiyi yücelterek çoğalmamız umuduyla. Bin şükür" notuyla sundu.

NE OLMUŞTU?

Merve Özbey ve Kenan Koçak

Merve Özbey ve Kenan Koçak

2 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren ünlü şarkıcının ikinci kez hamile olduğu öğrenildi. Henüz açıklamada bulunmayan çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli değil. 

Merve Özbey ve kızı Elif Özüm

Merve Özbey ve kızı Elif Özüm

Her zaman kalabalık bir aile hayalini kurduğunu söyleyen Merve Özbey, yaptığı bir açıklamada "Önceden çocuk yapmanın bencilce olduğunu düşünürdüm. Ama şimdi çok istiyorum. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin. Ben tek çocuk büyüdüğüm için üç-dört çocuğum olsun, çok kalabalık bir aile olalım istiyorum" şeklinde konuşmuştu.

Merve Özbey

Merve Özbey

MERVE ÖZBEY KİMDİR? MERVE ÖZBEY KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

18 Temmuz 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Merve Özbey, aslen Erzurumludur. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı mezunu olan ünlü sanatçının müzik dünyasına ilk adımı Ebru Gündeş sayesinde olmuştur. Ebru Gündeş, Demet Akalın, Bengü, Özcan Deniz ve Ferman Akgül gibi isimlerin vokalistliğini yapan Özbey, 2012 yılında Emre Kınay'ın çıkardığı proje albümünde "Duman" şarkısını seslendirmiştir. Ardından "Helal Ettim" şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Merve Özbey, 2015 yılında Özbey'in ilk albümü "Yaş Hikayesi" ile kitlelere ulaşmayı başarmıştır. Ünlü sanatçı 2020 yılında iş insanı Kenan Koçak ile nikah masasına oturmuş ve 2021 yılında kızı Elif Özüm'ü kucağına almıştır.

Merve Özbey kimdir?

Merve Özbey kimdir?

Ünlü model Hailey Baldwin ölümden döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü model Hailey Baldwin ölümden döndü!
Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'den komik paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'den komik paylaşım
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0