The Crown dizisine hırsızlık şoku! Prenses Diana'nın bahtsızlığı...

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin bilinmeyen yönlerini gözler önüne seren fenomen dizi The Crown'un beşinci sezonunda kullanılacak replika mücevherler ve antikalar setten çalındı.

Yayınlandığı ilk günden itibaren izlenme rekorları kıran "The Crown" dizisi İngiliz Kraliyet Ailesi'nin yaşantısına ışık tutuyor. Lady Diana'ya odaklanan beşinci sezonun çekimleri için hazırlıklar son hız devam ederken setten şoke eden bir haber geldi. 

Prenses Diana ve Prens Charles

Prenses Diana ve Prens Charles

İngiltere’nin Doncaster kasabasında çekimleri yapılan beşinci sezon için kullanılan gerçek ve replika mücevherler ile antika eşyalar çalındı. Üç ayrı kamyonda taşınan 200 parçalık eşyalar yaklaşık 200 bin dolar, yani 2.8 milyon TL değerindeydi. 

The Crown setinden çalınan bazı parçalar

The Crown setinden çalınan bazı parçalar

Güvenlik güçleri yaptıkları açıklamada tüm antikacılara seslenerek getirilen eşyalara dikkat etmeleri konusunda çağrıda bulundu. Prenses Diana'nın baskın olduğu yılları anlatan beşinci sezonda yaşanan bu hırsızlık şoku, ülkede "Diana bahtsızlığı" olarak yorumlandı. Prenses Diana hayatı boyunca talihsiz olaylarla karşı karşıya kalmıştı.

Prenses Diana

Prenses Diana

Emina Jahovic ve Mustafa Sandal nafaka gerilimi arttı!

İLİŞKİLİ HABER

Emina Jahovic ve Mustafa Sandal nafaka gerilimi arttı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0