Faruk Sabancı'nın yeni aracının fiyatı dudak uçuklattı

Verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü DJ Faruk Sabancı, özel plakalı Lamborghini aracı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yalısına dönerken görülen Sabancı'nın oyuncağının fiyatı ise adeta dudak uçuklatıyor...

Zeynep Sabancı ve 2004 yılında hayatını kaybeden Mehmet Sabancı'nın DJ'lik yapan 29 yaşındaki oğlu Faruk Sabancı, yalısına dönerken lüks aracı ile görüntülendi.

faruk sabancı arabası

faruk sabancı arabası

ARACIN FİYATI DUDAK UÇUKLATIYOR

Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Sabancı ailesinin üyelerinden biri olan Faruk Sabancı, geçtiğimiz aylarda arkadaşı Norm Ender ile birlikte objektiflere yansımıştı.

Özel plakalı ve yanı sarı Lamborghini aracıyla dikkatleri üzerine çeken Sabancı, yaklaşık 16 milyon TL değerindeki yeni oyuncağı ile adından söz ettirmişti.

Verdiği kilolarla dikkat çeken Sabancı, verdiği pozlar ve sosyal medyada paylaştığı kareleriyle son dönemde oldukça dikkat çekiyor.

Şarkıcı Murda'ya 'uyuşturucuya özendirmekten' 4 yıl 2 ay hapis cezası!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Murda'ya 'uyuşturucuya özendirmekten' 4 yıl 2 ay hapis cezası!

BİR YORUM YAPIN 12

Asaf serdar erkol 2 yıl önce

Nolacadı

boyacı Gazi 2 yıl önce

Kaporta hasarı var

Toplam 1 beğeni

vsvsvs 2 yıl önce

bizmi alıcaz tabi onlar alacak bu aracı

İsmail 2 yıl önce

Bu tür adamların oyuncakları pahalı ama ciğerleri beş para yapmayan zavallılar. Bunun reklamını yapmakta aynı.

Toplam 3 beğeni

zafer gülten 2 yıl önce

herkesin eninde sonunda bineceği150-200 bin tl lik cenaze arabası ve 4 kollu tabut.ardından dünyada yaptıklarının hesabı,kabir azabı.eğer bunlara inancı olsaydı o paraya araba alacağına hayır işlerine harcardı.

Toplam 3 beğeni

Misafir 2 yıl önce

Sen ayda 8000 tl kazanırsın 250 binlik araca binersin. Onlar ayda milyonlar kazanır milyonluk arabaya biner. Neresi garip bunun. Binecek tabi. İronide üstünüze yok

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun