İkinci kez anne olacak Merve Özbey'in oğlu olacak!

Sevimli kızı Elif Özüm'le birlikte sık sık paylaşımlarda bulunan Merve Özbey'in ikinci kez anne olacağı haberi sosyal medyanın konuşulanlarından oldu. Hamile olduğu öğrenilen Merve Özbey'in bebeğinin cinsiyeti erkek olduğu ortaya çıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2020 yılında iş insanı Kenan Koçak ile nikah masasına oturan Merve Özbey, geçtiğimiz yıl şubat ayında anne olmuştu.

Hamile merve özbey

Hamile merve özbey

Tek çocuk olduğu için her zaman kalabalık bir aile hayalini kurduğunu söyleyen şarkıcı Merve Özbey Koçak ikinci kez anne olacağını açıkladı. 

Merve Özbey Koçak oğlu olacak

Merve Özbey Koçak oğlu olacak

İkinci kez hamile olduğu öğrenilen Merve Özbey'in bebeğinin cinsiyeti de erkek olduğu ortaya çıktı. 

Merve Özbey Koçak ve kızı Elif Özüm

Merve Özbey Koçak ve kızı Elif Özüm

DOĞUM GÜNÜNE ÖZEL BÜYÜK SÜRPRİZ!

Ünlü şarkıcı Merve Özbey Koçak, Mardin’in Artuklu ilçesine bağlı Kabala Mahallesi'nde bulunan 100’üncü Yıl ilk ve ortaokulunda 26 Şubat'ta doğan kızı Elif Özüm Koçak anısına içerisinde 130 adet müzik aletinin bulunduğu bir müzik atölyesi yaptırdı. Açılışı Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan gerçekleştirdi.

Öğretmen ve öğrencilerle güzel bir ortamda buluştuklarını belirten Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan, “Tabii bu atölyeye vesile olan bu hayrı işleyen, bu ortamı bize oluşturup çocuklarımızı, öğrencilerimizi sevindiren ve daha önce birçok okulda bu çalışmaları yapan Merve Özbey’e teşekkür ederiz.

Hem kızı adına açtığı bir atölye ortamı oldu hem de 130 parça müzik aleti ile birlikte atölyemize yapılan tüm maliyetini karşılamakla öğretmenlerimiz ile idaremiz ile iş birliği içerisinde işlemi bitirdiler.

Sevindirici olan durum bu yaştaki öğrencilerimizin daha çok müzik ile bu tür ortamları ekip ruhuyla paylaşmakla birlikte içlerindeki enerjiyi doğru yere ve içlerinde yeteneği keşfedecek güzel ortamı oluşturduğu için Merve Özbey’e şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Burcu Güneş Çanakkale Zaferi'ni sahnede kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Güneş Çanakkale Zaferi'ni sahnede kutladı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

afferimmmm 2 yıl önce

şahane canım. müzik olmazsa olmaz. her derde devadır, peynir ekmekle bile yenilir, karın doyurur. teşekkürler. böyke bir yardım yapılmasaydı kesin bir taraflarımız eksik kalırdı.