Sihirli Annem oyuncuları Gizem Güven ve Zeynep Özkaya yıllar sonra bir araya geldi!

2000'li yıllara damga vuran Sihirli Annem dizisinde yer alan genç oyuncular Zeynep Özkaya ve Gizem Güven yıllar sonra bir araya geldi.

Bir döneme damga vuran uzun soluklu dizi Sihirli Annem, 7'den 77'ye herkes tarafından ilgiyle izlenmişti. Son zamanlarda Sihirli Annem oyuncuları yeniden gündeme geldi. 

Geçtiğimiz günlerde olaylı bir boşanma süreciyle gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Gizem Güven oyuncu arkadaşı Zeynep Özkaya ile bir araya geldi. Gizem Güven son olarak, yıllar önce Sihirli Annem'de rol aldığı arkadaşı Zeynep Özkaya ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya paylaşınca takipçilerini duygulandırdı.

sihirli annem oyuncuları bir araya geldi

sihirli annem oyuncuları bir araya geldi

Hatıra fotoğrafı çektiren Sihirli Annem'in çocuk oyuncuları herkese nostalji yaşattı.

Sadakatsiz dizisinden üzücü haber! Final tarihi belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Sadakatsiz dizisinden üzücü haber! Final tarihi belli oldu
Aslı Melisa Uzun Almanya'da çok ses getiriyor!

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Melisa Uzun Almanya'da çok ses getiriyor!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ruken 2 yıl önce

Tatil etmek istiyorum ama paramiz yok