Ajda Pekkan son haliyle sosyal medyanın diline düştü! Balmumu heykel sandılar...

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, sosyal medya hesabından paylaştığı son haliyle görenleri şaşkına çevirdi. 76 yaşındaki Pekkan'ın yüzündeki değişim hayranları tarafından "20'li yaşlara döneyim derken bambaşka biri oldu" şeklinde yorumlandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yıllardır Türk müziğine yön veren isimlerden biri olarak kabul edilen Ajda Pekkan, hem başarılı kariyeri hem de özel yaşantısıyla sık sık gündeme geliyor. Fit görünümüyle dikkatleri üzerine çeken 76 yaşındaki sanatçı son haliyle herkesi şoke etti.

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Pekkan'ı hayranları tanımakta güçlük çekti. Yaptırdığı estetikler ve filtre ile adeta bambaşka birine dönüşen ünlü şarkıcıya "Balmumu heykeli sandım", "20'li yaşlara döneyim derken bambaşka biri oldu" şeklinde yorumlar geldi.

Ajda Pekkan son hali

Ajda Pekkan son hali

Ajda Pekkan'ın son halini beğendiğiniz mi?

Arda Kural'dan yıllar sonra gelen 'çocuk' itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Arda Kural'dan yıllar sonra gelen 'çocuk' itirafı!
Utku Ateş soyuldu!

İLİŞKİLİ HABER

Utku Ateş soyuldu!
Begüm Kütük söz verdi: Olursa mutluluktan tepineceğim!

İLİŞKİLİ HABER

Begüm Kütük söz verdi: Olursa mutluluktan tepineceğim!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 18

vay be arkadaş 2 yıl önce

bunları bu dünya da el üstünde tutan ahirette de cenentin en güzel yerini verir.benim babam küçüklüğünden ölene kadar namaz kılmış iyilik yapmış kimsenin tavuğuna bile kış dememiş mütevazi bir insandı ve o Allah dediğiniz sizi beni hepimizi ebedi cennet yada cehhenneminde hapis tutacak olan varlık sırf tek kalamsın diye.

HarunG 2 yıl önce

Aman cok begendik, pek bi hosnut olduk.

Feride 2 yıl önce

O yuzun hali nee şişire şişire ne hale gelmis.. yaşinin kadini ol be kadin..

Mirage 2 yıl önce

Baydı artık.Dünyaya kazık çakacak sanki

vatansever 2 yıl önce

bülent ablaya benzemis

Yorumların Tümünü Okuyun