Ceyda Düvenci'den duygu dolu paylaşım!

Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa Akgün 8 yaşına bastı. Düvenci duygusal bir mesajla kızının doğum gününü kutladı.

Ceyda Düvenci serebral palsi hastası kızı Melisa’nın yeni yaşını kutladı. Bu hastalığa karşı verdiği mücadeleyi ve kazandığı zaferleri de yine hesabından takipçileriyle paylaşan Ceyda Düvenci, kızının doğum gününü kutlarken kullandığı ifadelerle yine duygulandırdı.

Düvenci kızı Melisa'nın doğum gününü şu sözlerle kutladı.

"Çok sözüm var sana dair… “neden?!” diye isyan etmeye kalksam dünyanın etrafını defalarca turlar kelimelerim… ama seni olduğun gibi yaşamaya dair sözlerime ömrüm de yetmez, dünyayı turlasan da binlerce kez tükenmez kelimelerim… bana ben olmayı öğreten biriciğim, hayat amacımı bulduran ve en kıymetli anneliği yaşatan balköpüğüm… hayatımızı yoktan var etme gücü ve şansı verdiğin için sana teşekkür ederim… bugün bu kadar sevgi ve şefkatle sarmalanıyorsak bu sadece senin sayende… İYİ Kİ DOĞDUN… iyi ki beni seçtin annen olarak… hayatın müzik… gücün müzik… hayallerin müzik… sen de benim başıma gelen en güzel melodisin… melisam dileğim seni sen yapan tüm özelliklerinle kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmen… bunun için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Çok seviyorum seni benim canım kızım… 27/02/2022"

Öykü Karayel'in ikiz kardeşini görenler ayırt edemiyor! Ezgi’yi Öykü sandılar

İLİŞKİLİ HABER

Öykü Karayel'in ikiz kardeşini görenler ayırt edemiyor! Ezgi’yi Öykü sandılar
Begüm Kütük söz verdi: Olursa mutluluktan tepineceğim!

İLİŞKİLİ HABER

Begüm Kütük söz verdi: Olursa mutluluktan tepineceğim!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ankkk 2 yıl önce

İçinde bir Allah kelimesi olsaydı.. hep ben benler var.. zerre kadar şükür yok..