Gökçe Bahadır hayalini ilk kez açıkladı! 'Sabiha Gökçen'in hayatını oynamak isterdim'

"Evlilik Hakkında Her Şey" dizisinin yıldız oyuncusu Gökçe Bahadır, Alem dergisinin bu haftaki kapağına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Bahadır, en büyük hayalini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde müzisyen Emir Ersoy ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, Alem dergisinin bu haftaki kapağına konuk oldu. Meslek hayatı ve özel yaşantısı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu "Hayatını canlandırmak için hayaller kurduğunuz biri var mı?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşırttı.

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy

Daha önce "Hayat Bilgisi", "Yaprak Dökümü", "Ufak Tefek Cinayetler" gibi başarılı yapımlarda rol alan Bahadır, "Açıkçası ilk aklıma gelen Sabiha Gökçen, onun hayatını canlandırmayı isterdim." şeklinde yanıt verdi.

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır

Putin'in yakın dostu Valery Gergiev kovuldu! Fazıl Say'dan tepki gecikmedi

İLİŞKİLİ HABER

Putin'in yakın dostu Valery Gergiev kovuldu! Fazıl Say'dan tepki gecikmedi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0