6 kez evlenen Seda Sayan'dan şaşırtan tepki! Tek taşımı kendim aldım...

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Muhabirlerle ayak üstü sohbet eden Sayan pırlanta yüzükleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Seda Sayan, önceki gün Etiler'de bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Arkadaşıyla alışveriş turuna çıktığını ifade eden Sayan'ın pırlanta yüzükleri muhabirlerin dikkatinden kaçmadı. 

Seda Sayan

Seda Sayan

Yüzükleri sorulan ünlü şarkıcı, gülümseyerek "Günlük hayatta kullandığım şeyler, büyütmeyin. Her pırlantamı kendim alıyorum çok şükür" ifadelerini kullandı.

Seda Sayan yüzük

Seda Sayan yüzük

Daha önce 6 kez evlenip boşanan 59 yaşındaki sanatçının kendine yüzük alması kalbini evliliğe kapattığı yorumlarına sebep oldu. Uzun zamandır yalnız olan Sayan, sorular karşısında "Kim diyor, yok öyle bir şey. Kalbimi kapatır mıyım? 2022'den beklentim büyük bu konuda" cevabını verdi.

Seda Sayan

Seda Sayan

Aziz dizisine Hamdi Alkan sürprizi! Peder Leo olarak geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Aziz dizisine Hamdi Alkan sürprizi! Peder Leo olarak geri dönüyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0