Hekimoğlu'nun yıldızı Timuçin Esen'in alaycı tavırları! 'Bu adama ne olmuş?'

Son olarak 'Hekimoğlu' dizisinde rol alan Timuçin Esen, Etiler'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularına alaycı bir tavır sergileyen Esen, "Mevlana dizisinde oynayacaktınız. Şimdi başka bir projede yönetmen koltuğuna oturacağınız söyleniyor" sözlerini de ti'ye aldı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Timuçin Esen, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Timuçin Esen'in TRT'nin dijital platformu için hazırlattığı "Mevlana" dizisinde rol alacağı magazin kulislerinde konuşuyordu. Ancak, daha sonra Bülent İnal'ın "Mevlana"yı canlandıracağı öğrenildi.

48 yaşındaki Esen muhabirlerin, "Mevlana dizisinde oynayacaktınız. Şimdi başka bir projede yönetmen koltuğuna oturacağınız söyleniyor" yorumuna alaycı bir şekilde, "Ya, hı o" diyerek ti'ye aldı.

Timuçin Esen'in tavırlarına çevredekiler de bir anlam veremedi. Oyuncunun tavırlarını görenler, "Bu adama ne olmuş? Neden böyle yaptı?" gibi yorumlarda bulundu.

Justin Bieber 30 milyon dolarlık evinde 28 yaş partisi

İLİŞKİLİ HABER

Justin Bieber 30 milyon dolarlık evinde 28 yaş partisi

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

Muhammed 2 yıl önce

Mevlana karakteri özel bir sanatçıya verilmeli bunlar gibi "oyunculara" değil!

misafir 2 yıl önce

Söyleniyor diye üçüncü tekil şahıstan dedikoduları sorarsanız, ya öylemişmiş, o yönetmen mi olacak mış diye dalga geçer. Dedikodu iyi bir şey değildir. Mesela, yönetmen kolduğuna oturacağınız söyleniyor diye sorarsanız, kim tarafından söyleniyor gibi basit bir soru ortaya çıkar. Anlayışınız kıt olduğundan, dedikodulara kulak asmayın demiş ama anlayana. Sonuçta anlamamanız normal.

RENAN 2 yıl önce

Adamı da ünlü diye her yerde sıkıştırıp sorgulamayın sizde çok bile konuşmuş

reis 2 yıl önce

Bu mu ünlü oyuncu..............................

Toplam 1 beğeni

yiğido 2 yıl önce

Adam gibi adam mütevazi olur, tepeden bakıcı veya alaycı tavırlar sergileyenler şurupçu veya yobaz takımındandır, yobazlar zaten belli 6 artı 1 toplantısına katılan gerici güruhtandır.

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun