Müslüm Gürses vefatının 9. yılında mezarı başında anıldı!

Arabesk müziğinin sevilen ismi Müslüm Gürses 2013 yılında kalp yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yummuştu. Ünlü sanatçı vefatının 9. yılında dostları ve sevenleri tarafından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

Arabesk müziğinin unutulmayan sesi Müslüm Gürses 2013 yılında İstanbul'da tedavi gördüğü bir hastanede kalp yetmezliğinden yaşamını yitirmişti. Gürses'in vefatının 9. yılında mezarı başında sevenleri ve dostları tarafından anıldı. Hayranları kabristanı başında saatlerce Kur'an-ı Kerim okudu. Ünlü ismin dostları uzun süre kabristanı başından ayrılmadı. Ziyaretçilerin arasında ünlü sanatçıya benzerliğiyle tanınan Yılmaz Tunç dikkatlerden kaçmadı.

müslüm gürses vefatının 9. yılında anıldı

müslüm gürses vefatının 9. yılında anıldı

"ALEMİN BABA DEDİĞİ TEK ADAMDIR"

Müslüm Gürses'e benzerliğiyle tanınan Yılmaz Tunç, "Burada Müslüm Baba sevenleriyle her pazar buluştuğumuz gibi buluştuk. Biz de buranın müdavimiyiz artık. Bugün o yüreği güzel Müslüm Baba sevenlerine, dostlarımıza hizmet ediyoruz ve bundan onur duyuyoruz. O bizim kalbimizde ve hiçbir zaman ölmeyecek. Onu yaşamaya ve yaşatmaya elimizden geldiğince çaba sarf edeceğiz, asla unutmayacak ve unutturmayacağız. Müslüm Gürses'e benzemem konusuna girmeyeceğim çünkü Baba tektir ve eşi benzeri yoktur. Çevremdekilerin bana bunu söylemeleri, gösterdikleri nezaketten dolayıdır. Müslüm Baba tektir ve eşi benzeri yoktur, alemin 'Baba' dediği tek adamdır" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı'yı masadan atmışlardı! Sinan Akçıl ortak oldu

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'yı masadan atmışlardı! Sinan Akçıl ortak oldu

BİR YORUM YAPIN 0