Camdaki Kız'ın Nalan'ı kilolu halleriyle olay oldu!

Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik'in eski halleri gündeme geldi. Güzel ismin kilolu hallerini gören hayranları, tanımakta bir hayli zorlandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Camdaki Kız, yayınlanan her bölümüyle sosyal medyanın da gündemine oturuyor. Perşembe günlerinin galibi olan dizide ana karakter Nalan'a başarılı isim Burcu Biricik hayat veriyor. Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Boncuk karakteri ile oyunculuğu hakkında övgü dolu yorumlar alan Biricik, Camdaki Kız'la bunu taçlandırdı.

Ününe ün katan projelere imza atana kadar birçok alanda kendisini ispatlayan oyuncunun eski kareleri gündem oldu. 2011’de Kanal D’de yayınlanan Artiz Mektebi yarışmasına katılan Burcu Biricik'in o hallerini gören hayranları şaşkınlığını gizleyemedi.

İŞTE O ANLAR;

Hadise yırtık kotlu kombine rekor ücret verdi! Görenler ağzı açık kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Hadise yırtık kotlu kombine rekor ücret verdi! Görenler ağzı açık kaldı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 12

Hayal 2 yıl önce

Çooook tatlı

Erhan Güler 2 yıl önce

Bu hali ile çok daha güzel

Toplam 1 beğeni

Özlem 2 yıl önce

İyide çok kilolu degilki ne abartmissiniz

Toplam 1 beğeni

Mia 2 yıl önce

Şimdiki hali daha güzel

Mia 2 yıl önce

Şimdiki hali daha güzel

Yorumların Tümünü Okuyun