Amerikalı yönetmen David Dodson'dan Zelenski'ye destek: Onunla gurur duyuyorum!

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin birlikte çalıştığı Amerikalı yönetmen David Dodson, "Zelenski insanı asla egosuyla ezmeyen, çok mütevazı, saygılı ve eğlenceli biridir" dedi.

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan kriz sonrası tüm dünyanın yakın takibine giren Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, daha önce komedyenlik ve oyunculuk kariyeriyle isminden söz ettiriyordu. Devlet başkanı seçildiği 2019'a kadar mesleğini sürdüren Zelenski'in oyunculuk döneminde birlikte çalıştığı Amerikalı yönetmen ve film editörü David Dodson çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Volodimir Zelenski

Volodimir Zelenski

Zelenski’in mütevazı, sakin ve ünlü kaprisinden uzak olduğunu belirten Dodson, Zelenski ile ilk 2008'de New York’ta film çekerken tanıştıklarını söyledi. 10 filmde birlikte çalıştığı Zelenski'in sette ve kamera arkasında nasıl biri olduğunu dair açıklamalarda bulunan Dodson, şu ifadeleri kullandı:

"Ona Chaplin diyordum, çünkü Charlie Chaplin'in tarzına sahipti. Komedideki fizikselliği, yüzüyle yapabildiği sanatsal şeyler ve gözlerinin içindeki sempatik ama hüzünlü, cansız ifade bana Chaplin'i hatırlatıyordu."

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski

"Volodya" olarak seslendiği dostu Zelenski'yi desteklediğini söyleyen Dodson "Volodya, Ukrayna'nın Tom Hanks'iydi. Filmleri ve programlarıyla Rusya'da da ünlüydü. Şimdi savaş haberlerini izlerken dostumun ülkesi Ukrayna'yı savunmasından büyük gurur duyuyorum, Volodya ve halkı için dua ediyorum" dedi.

David Dodson

David Dodson

Kiev'de bombaların altında nikah kıyıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Kiev'de bombaların altında nikah kıyıldı!
Robert Pattinson Bruce Wayne ile efsane isim Kurt Cobain'i ilham aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Robert Pattinson Bruce Wayne ile efsane isim Kurt Cobain'i ilham aldı!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Seyit 2 yıl önce

Ukraynanın harabeye dönmesine sebep oldu. Cilası döküldü zorlamayın bence

Vatandaş 2 yıl önce

Ama aynı Zelenskı İsrail ağlama duvarında ağlayıp. Filistin vurulduğunda alkış emojisi kullandığı söyleniyor.