Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden şaşırtan olay! Diziden ayrılmadan yeni diziye transfer oldu

TRT1 ekranında pazartesi akşamları ekrana gelen ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin beğenisini kazanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Diziden henüz ayrılmayan Yurdaer Okur, yeni bir diziyle anlaştı.

Fahriye Evcen ile Barış Arduç'un başrollerinde olduğu Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin her bölümü heyecan içerisinde geçiyor. TRT1’de yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi güçlü hikayesi ve etkileyici oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde olan dizi Alparslan: Büyük Selçuklu sessiz ama kendinden emin adımlarla reyting mücadelesine devam ederken, diziden herkesi şaşırtan bir ayrılık haberi geldi.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde seyircinin beğenisini kazanan Yurdaer Okur, diziye veda ediyor. Okur, atv'nin yeni dizisi Hakim ile anlaştı.

Dizide Emir Bozan karakterini canlandıran Yurdaer Okur’un 15. bölümü yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu’dan 2 hafta sonra ayrılacağı ortaya çıktı. Okur’un Alparslan: Büyük Selçuklu’daki hikayesi bitmeden Hakim’le anlaşma imzaladığı konuşuluyor.

1974 yılında Rize’de dünyaya gelen oyuncu, Hakim dizisinde çok farklı bir rolle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yusuf Güney tası tarağı toplayıp şehirden ayrıldı! Yerleştiği yer...

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf Güney tası tarağı toplayıp şehirden ayrıldı! Yerleştiği yer...
Robert Pattinson Bruce Wayne ile efsane isim Kurt Cobain'i ilham aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Robert Pattinson Bruce Wayne ile efsane isim Kurt Cobain'i ilham aldı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0