Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin 2. sezonu olacak mı?

Netflix Türkiye yapımı Pera Palas'ta Gece Yarısı görücüye çıktı. 3 Mart 2022 tarihinde yayınlanan ilk sezon ardından çok konuşulan dizi izleyicilerden tam not aldı. Hikayesi ve oyuncularıyla çok beğenilen dizinin ilk sezonu henüz ilk saatlerindeyken yüz binlerce seyirci tarafından izlendi. 8 bölüm olarak yayınlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı ilk sezonu ardından yeni sezonun gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Başrollerini Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Tansu Biçer gibi isimlerin paylaştığı Netflix Türkiye orijinal yapımı 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' zamanda yolculuk hikayesiyle çok sevildi. Charles King'in "Midnight at The Pera Palace" adlı kitabından esinlenilerek yazılan hikayede Mustafa Kemal için düzenlenecek suikastı engelleme görevi gelecekten gelen gazeteci Esra'ya kalıyor. İlk sezonu bir çırpıda izlenen Pera Palas'ta Gece Yarısı yeni sezon yayın tarihi gündeme geldi. Peki, Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezonu çekilecek mi, oldukça merak edildi.

Henüz yayınlanalı birkaç gün olmasına rağmen listede ilk sıraya oturan Pera Palas'ta Gece Yarısı bir süredir beklenen yapımlardan biriydi. 8 bölümlük ilk sezonunu hızla izleyen seyirciler yeni sezonla ilgili Netflix'ten açıklama bekliyor.

Dizinin yeni sezonuyla ilgili Netflix'ten veya yapımcılardan herhangi bir açıklama gelmedi. Dizinin alacağı yorumlar ve izlenmesi bu noktada önemli.

Dizinin Halit'i Selahattin Paşalı, katıldığı İbrahim Selim'in programında Hazal Kaya ile ilgili "Belli ki bir iki sene daha görüşeceğiz" diyerek ikinci sezon için yeşil ışık yaktı.

Hazal Kaya'nın başrolünde olduğu 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' bekleneni vermedi mi?

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya'nın başrolünde olduğu 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' bekleneni vermedi mi?

BİR YORUM YAPIN 0