Ukraynalı aktör Pasha Lee çatışmada hayatını kaybetti!

Gönüllü olarak Ukrayna ordusuna katılan 33 yaşındaki Ukraynalı aktör Pasha Lee, Rus ordusu ile girdiği çatışmada hayatını kaybetti.

Ukrayna - Rusya savaşının 12. gününe girilirken iki taraf arasında yaşanan çatışmalar tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz günlerde orduya katılan ünlü Ukraynalı aktör Pasha Lee'nin Ukrayna'nın Irpen bölgesinde Rus ordusu ile girdiği çatışmada hayatını kaybettiği açıklandı. 

33 yaşındaki ünlü aktör Pasha Lee geçtiğimiz günlerde ülkesini savunmak için orduya gönüllü olarak katıldığını duyurmuştu. Sosyal medyayı savaştaki son durumu paylaşmak için sık sık kullanan Lee, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda "48 saattir bombalanıyoruz ama yüzümüz hala gülüyor çünkü Ukrayna için savaşıyoruz " notunu düşmüştü.

Hande Doğandemir isyan etti! 'Yeterince güzel değilsen linç ediliyorsun'

İLİŞKİLİ HABER

Hande Doğandemir isyan etti! 'Yeterince güzel değilsen linç ediliyorsun'
Putin'in kızı Luiza Krivonogikh Ukrayna savaşıyla dalga geçti!

İLİŞKİLİ HABER

Putin'in kızı Luiza Krivonogikh Ukrayna savaşıyla dalga geçti!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0