Ebru Şancı'dan Serenay Sarıkaya'ya akılalmaz benzetme! "O ne ayı gibi"

Alpaslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı Öztürk, konuk olduğu 2. sayfa programında Serenay Sarıkaya hakkında akılalmaz sözler sarf etti. Sarıkaya’nın önce tarzını yorumlayarak "Ben giymem, sen giymezsin, o giymiş" şeklinde bir eleştiride bulundu. Ardından Sarıkaya'nın 75 bin TL’lik kombininde hızmasına takılarak "Ben küçükken hızmalı ayı oynatırlardı" ifadelerini kullandı. Öztürk, sosyal medyada büyük bir tepki çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü oyuncu ve model Seranay Sarıkaya, geçtiğimiz gün gün görüntülendiği 75 bin TL'lik kombini ile çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu ayrıca örgü saçları, halka küpeleri ve burnuna taktırdığı hızması ile de çok dikkat çekmişti. Serenay Sarıkaya'nın bu kombini, 2. Sayfa adlı magazin programında da yorumlandı. Programa konuk olarak gelen Galatasaray'ın futbolcularından Alpaslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı, bu sırada kurduğu cümleler ile herkesi şaşırttı.

Oyuncunun tarzını beğenmeyen ve burnundaki piercing'i hedef alan Şancı, "Ben giymem, sen giymezsin o giymiş. Şu burnundaki ne ayılar gibi. Ben çocukken ayı oynatırlardı. Bu ne burunda hızma mı bu?" ifadesini kullandı.

Hande Doğandemir isyan etti! 'Yeterince güzel değilsen linç ediliyorsun'

İLİŞKİLİ HABER

Hande Doğandemir isyan etti! 'Yeterince güzel değilsen linç ediliyorsun'

BİR YORUM YAPIN 2

RTEEBU 2 yıl önce

Az bile demiş... Manda,Ayı ve Boğalara takılan halhayı vatandaşa örnek olamayacaklar takıyor...

RTEEBU 2 yıl önce

Manda ve boğalara takılan halhayı vatandaşa örnek olamayacaklar takıyor...