Kirpi Sonic 2 gişe rekortmeni "Bergen"i zirveden düşürdü!

Sinema severlerin ilgi odağı haline gelen "Bergen" filmi vizyondaki altıncı haftasının sonunda tahtını Kirpi Sonic 2'ye kaptırdı.

Dünyaca ünlü yıldız oyuncu Jim Carrey'nin başrolünde yer aldığı Kirpi Sonic 2 filmi tüm dünyada yoğun ilgi gördü. Jim Carrey'nin emeklilik filmi olarak da bilinen yapım, gişede rekor bir izlenme oranı elde etti.

Türkiye'de ise vizyona girdiğinden beri gişenin zirvesinde yer alan ve izlenme rekoru kıran "Bergen", bu hafta vizyona giren "Kirpi Sonic 2" filmiyle tahtından oldu. 118.564 kişi ile açılış yaparak bir numaraya yükselen yapım, vizyondaki altıncı haftasını 51 bin 780 kişi ile dolduran Bergen'e yarı yarıya fark attı. 

Bergen filmi

Bergen filmi

BERGEN REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRMIŞTI!

Sinema severlerin ilgi odağı haline gelen Bergen filmi, gösteriminin üçüncü haftasında 720.096 kişi tarafından izlenerek toplam gişesini 4.094.043 kişiye, hasılatını ise 120.218.567 TL'ye yükseltmeyi başardı. 

Bergen filmi

Bergen filmi

Herkes tarafından yoğun ilgi gören film vizyondaki üçüncü haftanın sonunda Recep İvedik 5'e ait rekoru kırarak yeni rekorun sahibi oldu. 

Recep İvedik 5

Recep İvedik 5

SİZCE HANGİ FİLM REKORU HAK EDİYOR?

THE BATMAN'E FARK ATTI!

Geçtiğimiz hafta Türkiye'de iki iddialı yapım olan "Bergen" ve "Batman" vizyona girdi. Heyecanla beklenen filmlerin sinema salonlarında gösterime girmesiyle biletler kapış kapış satıldı. 

Bergen ve The Batman

Bergen ve The Batman

Pandeminin başlangıcından bu yana dünya genelinde en büyük açılışı yapan ikinci film olan Batman, Türkiye'de Bergen'i geçemedi. 4 Mart’ta vizyona giren Bergen, 3 günlük gösterimin ardımdan 22 milyon 678 bin 859 lira hasılat elde ederek 1100 salonda 718 bin 43 kişi tarafından izlendi. The Batman ise 828 sinema salonunda 328 bin 680 kişi tarafından izlenerek 11 milyon 437 bin lira hasılat elde etti. 

Bergen film afişi

Bergen film afişi

SİZİN TERCİHİNİZ NE OLURDU? BERGEN Mİ THE BATMAN MI?

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 11

İsmail ölçer 2 yıl önce

Araba istiyorum

misafir 2 yıl önce

İkiside boş beleş. san'atın da bir şerefi var yahu. izletene değil izleyene bak ...acıyorum ama anlatamıyorum.. biliyorum ama an la ta mı yorum..

Serhan 2 yıl önce

Recep ivediğe mi söyledin ?

MASK 2 yıl önce

Bergen i anlayabiliyorum bir biyografi dram türü olarak çekilmiş bir film. ama şu ivediğin rekor kırması çok garip ya adamın espirilerinin hepsi belden aşağı veya agresif ve bu ülke adamın afedersiniz gıçına başına osurmasına gülüyor bu kadarmı seviyesiz bir millet olduk. (bu serinin hiçbirini izlemedim sadece bazen topluluk içinde çoğunluğun izlediğinden bir kaç sahneye denk geldim zaten fazlada durmayıp ordan çıkmışımdır en çok bilgiyide izleyenlerin salyalarını akıtarak anlattıklarından biliyorum

Toplam 2 beğeni

Serkan 2 yıl önce

Tercihim tartışmasız batman olurdu, ahlakı tartışmalı bir kadını medya malülipe edip bize kahraman gibi gösteriliyor araştırın bergeni gerçekten tanıyanlardan dinleyin

Toplam 1 beğeni

Hakan 2 yıl önce

Sen çok mu ahlaklı birisin de burda konuşuyorsun! Ölmüş bi insanın arkasından konuşuyorsun biraz insan ol ya terbiyesiz! Bergen'e kurban ol sen

Toplam 0 Beğeni

Omer Arslanoglu 2 yıl önce

ReceP Ivedik demeyin buna ...SAHAN IVEDIK DEYIN...RECEP ismini rencide ediyor...HADSIZ

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun