Yeşilçam'ın ünlü fotoğrafçısı Ali Mermer yaşamını yitirdi!

Yeşilçam'ın fotoğrafçısı olarak nam salan Bella Fotoğrafçılık'ın kurucusu Ali Mermer, 92 yaşında yaşama gözlerini yumdu.

1960 ile 1990 yılları arasında Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Gönül Yazar, Gülşen Bubikoğlu, Sadri Alışık, Cüneyt Arkın, Kadir İnanır ve Yılmaz Köksal gibi Yeşilçam'ın değerli isimlerinin fotoğraflarını çeken Bella Fotoğrafçılık'ın kurucusu Ali Mermer, yaşamını yitirdi.

Ali Mermer

Ali Mermer

"GELECEK KUŞAKLARA DEĞERLİ BİR MİRAS BIRAKTI"

92 yaşında hayatını kaybeden Ali Mermer ile uzun yıllar birlikte çalışan Ekrem Hür, "Çok değerli bir insandı. Şöhret olmak isteyenler onun stüdyosuna gelirdi. Yeşilçam'a olumlu yöndeki katkıları yadsınamaz. Sanatçılarla da iyi bir ilişkisi vardı. Gelecek kuşaklara çok değerli bir miras bıraktı. Mekanı cennet olsun." şeklinde konuştu.

Bella fotoğrafçılık

Bella fotoğrafçılık

Hande Doğandemir isyan etti! 'Yeterince güzel değilsen linç ediliyorsun'

İLİŞKİLİ HABER

Hande Doğandemir isyan etti! 'Yeterince güzel değilsen linç ediliyorsun'

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0