Nusret'ten kadınlar günü jesti! Tüm restoranlarında kadınları ücretsiz ağırladı

"Tuz serpme" hareketiyle tüm dünyada büyük bir üne kavuşan Nusret Gökçe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde tüm şubelerinde kadınları ücretsiz bir şekilde ağırladı.

"Saltbae" hareketiyle tüm dünyada bir fenomen haline gelen girişimci ve şef Nusret Gökçe, 8 Mart Kadınlar Günü için kadınlara jest yaptı. Dünya genelindeki tüm şubelerinde kadınları ücretsiz bir şekilde ağırlayan Gökçe, haberi sosyal medya hesabından "Siz olmasaydınız biz olmazdık…" notuyla yaptığı paylaşımda, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü en lezzetli gününüz olsun. Tüm dünyadaki Nusr-Et restoranlarıma ücretsiz olarak davetlimsiniz." sözleriyle duyurdu. 

Nusret Gökçe

Nusret Gökçe

Geçtiğimiz yıllarda da aynı jesti yapan Nusret'in restoranlarının önünde sabah saatlerinden itibaren yoğun kuyruklar oluştu. Sırada bekleyen misafirleriyle görüntülü konuşan ünlü şef, herkesin kadınlar gününü tek tek kutlamayı ihmal etmedi.

Nusret Gökçe

Nusret Gökçe

Diz kapağı kırılan Ebru Yaşar ikinci kez ameliyat oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Diz kapağı kırılan Ebru Yaşar ikinci kez ameliyat oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0